Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

«Νέα Εποχή – Δήμου Πηνειού»: Ο Αντιστράτηγος Θεόδωρος Ρέγκλης στο πλευρό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου

Ακούστε το άρθρο

Μια πολύ σημαντική και «ηχηρή» υποψηφιότητα ήρθε να προστεθεί στον συνδυασμό του Πάνου Θεοδωρακόπουλου «Δήμος Πηνειού – Νέα Εποχή», καθώς ο ε.α. Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. κ. Θεόδωρος Ρέγκλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Θεόδωρος Ρέγκλης γεννήθηκε το 1950 στη Δήμητρα Ηλείας από γονείς βιοπαλαιστές, αγρότες, που κατάγονται από την Ευρυτανία και την Άρτα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Περιστερίου και πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πάντειο Πανεπιστήμιο το 1968. Συγχρόνως κατετάγη στην Ελληνική Αστυνομία.

Αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών το 1978 και τις σχολές μετεκπαίδευσης Επιτελών, Ασφάλειας, Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων, Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ παρακολούθησε εκπαιδεύσεις ειδικά για θέματα δίωξης και οργανωμένου εγκλήματος στις ΗΠΑ, τη Γερμανία και την Ιταλία.

Υπηρέτησε ως Διοικητής Υπηρεσιών Τάξης, Ασφάλειας, Τροχαίας, Αγορανομίας, Τουρισμού, Δίωξης Ναρκωτικών, Διευθυντής Προσωπικού Ανωτέρας Διοικήσεως, Υπασπιστής Επιθεώρησης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Υπήρξε Εκπαιδευτής και Καθηγητής των Σχολών Αστυνομίας, Διοικητής του Κέντρου Ειδικών Φρουρών, Βοηθός Αστυνομικού Διευθυντή, Διευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας και Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Περιφέρειας Ηπείρου. Προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου, του Υποστράτηγου και του Αντιστράτηγου και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του επίτιμου Αντιστράτηγου της Αστυνομίας.

«Χωρίς να παραβλέπω το έργο του νυν Δημάρχου, θεωρώ πως έχοντας συνεργασθεί άμεσα σε πάρα πολλούς τομείς με χιλιάδες ανθρώπους , έχω πλέον ανεπτυγμένο το αίσθημα συνεργασίας και συναντίληψης των θεμάτων που απασχολούν το Δήμο Πηνειού.

Ακόμα, εξετάζοντας τις οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που υπάρχουν σε αυτό το χρονικό σημείο στη χώρα και έχοντας φτάσει τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου για τον δήμο σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο επεξεργασίας ώστε να μπορώ να έχω και τις προτάσεις για την πορεία αυτού την επόμενη μέρα, θεώρησα πως ο χρόνος είναι ο καταλληλότερος για να διαθέσω τον εαυτό μου στη δύσκολη μάχη των τοπικών μας προβλημάτων.

Με τον ΠΑΝΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟ γιατί η ομάδα του έχει νέους ανθρώπους που θέλουν και μπορούν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία του Δήμου, αφού οι προηγούμενοι για δυο και πλέον τετραετίες δεν επιθυμούν εκτός από το Δήμαρχο να αφήσουν τις καρέκλες τους, δεμένοι σφικτά  στο κάρο και σαν μέλισσες στην κυψέλη.

ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ότι οι κάτοικοι του Δήμου αυτή τη φορά θα φέρουν δυναμικά την  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο ΔΗΜΟ ΠΗΝΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση για να υπηρετήσω την ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του ΠΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ γιατί συνεχώς δείχνει συνέπεια ικανότητα και αποδεδειγμένη αγάπη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου .

Ο Πάνος αποτελεί την εγγύηση για ένα ελπιδοφόρο και αναδημιουργικό μέλλον των τοπικών κοινοτήτων και του Δήμου και πιστεύω ότι ο αγώνας του θα είναι νικηφόρος.

Από την δική μου πλευρά θα κάνω ότι είναι δυνατό μαζί με τους άλλους φορείς να βρούμε λύσεις που θα οδηγήσουν στην μείωση της εγκληματικότητας  και την ομαλή ένταξη των διάφορων ομάδων στον κοινωνικό ιστό του Δήμου», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Ρέγκλης.

Όλη η επικαιρότητα