Ηλεία

Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο Αποχέτευσης “Ηρακλή”

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος και μέλη της ΕΕ οι κ.κ. Ανδρέας Μαρίνος και Νίκος Γεωργόπουλος.

Σε νέα εποχή εισέρχεται ο Σύνδεσμος Αποχέτευσης «Ηρακλής» με την εκλογή νέου Προέδρου και Αντιπροέδρου, διαδικασία που δικαιώνει απόλυτα τους αγώνες ετών  του Δημάρχου Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνου, μέλους της ΕΕ του Συνδέσμου.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, στις 13.00 πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής. Από τη διαδικασία,  απουσίαζαν τα δύο από τα πέντε  μέλη του ΔΣ ο απελθών πρόεδρος  κ. Κώστας Χατζής, ο οποίος είχε αποστείλει και την πρόσκληση για τις αρχαιρεσίες και η κ. Γεωργία Κακαλέτρη.

Πρόεδρος εξελέγη ο κ. Έκτορας Ρουμελιώτης, Αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Γεωργόπουλος και μέλη της ΕΕ οι κ.κ. Ανδρέας Μαρίνος και Νίκος Γεωργόπουλος.

All-focus

Ο νέος πρόεδρος αφού δέχθηκε τα συγχαρητήρια των υπολοίπων δύο μελών, δήλωσε:

 «Στόχος του Συνδέσμου «ΗΡΑΚΛΗΣ» είναι η παροχή βέλτιστων υπηρεσιών προς τους πολίτες με προτεραιότητα  την εξυπηρέτηση και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων των δημοτών και φυσικά την προστασία του περιβάλλοντος. Περιμένω να γίνει η παράδοση –παραλαβή και να ενημερωθώ εφ’ όλης της ύλης από τον απελθόντα πρόεδρο κ. Κώστα Χατζή. Πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αύριο Πέμπτη. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πηνειού κ. Ανδρέα Μαρίνο που με είχε προτείνει για Πρόεδρο και τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Γεωργόπουλο.  Ως πρόεδρος του «Ηρακλή» θα ανταποκριθώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα καθήκοντά μου»

Ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής δήλωσε: 

«Σήμερα ξεκινά νέα εποχή για τον Σύνδεσμο «Ηρακλή» με τον Έκτορα Ρουμελιώτη στη θέση του Προέδρου και τον Νίκο Γεωργόπουλο στη θέση του Αντιπροέδρου. Αισθάνομαι δικαιωμένος ύστερα από αγώνες περίπου δύο ετών.  Θεμελιακή αρχή μου ήταν και παραμένει η διαφύλαξη των συμφερόντων των δημοτών μας. Είμαι πεπεισμένος ότι ο νέος Πρόεδρος θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα καθήκοντά του γιατί γνωρίζει άριστα τα θέματα του Συνδέσμου».

Όλη η επικαιρότητα