Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Τοποθέτηση εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή εις μνήμην Γιώργου Κολώκα

Η ανακοίνωση της οικογένειας.
Ακούστε το άρθρο

Ήταν Αύγουστος του 2019 όταν το χαμόγελο του νεαρού Γιώργου έσβησε στα 33 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη σχεδόν τη δυτική Ελλάδα.

Ο ξαφνικός χαμός ενός από τα πλέον αγαπητά παιδιά της περιοχής αποτελεί σήμερα παράδειγμα προς μίμηση για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων στο μέλλον.

Η οικογένεια του Γιώργου με την αμέριστη συνδρομή του Παναγιώτη Ζαριφόπουλου δώρισε στη πόλη της Νέας Φιγαλείας το σημαντικότερο ιατρικό όργανο, ίσως, της εποχής μας. Έναν εξωτερικό αυτόματο απινιδωτή εις μνήμην του αδικοχαμένου Γιώργου ο οποίος και τοποθετήθηκε επί της κεντρικής οδού, δίπλα στα ιατρεία που διαθέτει η περιοχή.

”Η Οικογένεια Αθανασίου Κολώκα, ευχαριστεί θερμά, τον συμπατριώτη μας, Ζαριφόπουλο Γεωργ Παναγιώτη, για τη δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, ο οποίος και εγκαταστάθηκε σε κεντρικό σημείο της Νέας Φιγαλείας, στη μνήμη του Γιού και Αδελφού Γιώργου, που έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο του 2019, με την ευχή να μη ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό σε κανέναν νέο του χωριού μας”, αναφέρει η οικογένεια.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα