Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 33χρονου Γιώργου Κολώκα

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος η Φιγαλεία – Από το γλέντι στο θάνατο ο 32χρονοςποδοσφαριστής Γιώργος Κολώκας

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Φιγαλείας από τον αιφνίδιο θάνατο ενός από τα πλέον αγαπητά παιδιά στην περιοχή του Γιώργου Κολώκα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Γιώργος, δεν βρίσκεται ανάμεσα τους. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του χθες το πρωί όταν ο 32χρονος κατέρρευσε στην σκάλα όταν ξεκίνησε να πάει στο καφενείο που διατηρούσε η οικογένεια του στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό καθώς και τα δυο προηγούμενα βράδια διασκέδαζε με την παρέα του, τόσο στο πανηγύρι της Φασκομηλιάς όσο και στην συναυλία του Βασίλη Τερλέγκα που πραγματοποιήθηκε στο χωριό του.

Βαριά η θλίψη στο χωριό καθώς όλοι μιλούν για ένα παιδί με δυνατή προσωπικότητα, διάθεση για προσφορά και όρεξη για ζωή. Πάντα ήταν με το χαμόγελο στα χείλη. Ο 32χρονος ήταν και ποδοσφαιριστής του Α.Ο Απόλλωνα Νέας Φιγαλείας.

Ο Γιώργος για κάποια χρόνια έμενε στην Αθήνα και εργάζονταν σε πολύ γνωστό εστιατόριο στην περιοχή του Περιστερίου. Πριν από δύο χρόνια περίπου μαζί με την αρραβωνιαστικιά του αποφάσισαν να γυρίσουν και να εργαστούν στην οικογενειακή επιχείρηση στην Φιγαλεία. Μάλιστα σχεδίαζαν και το γάμο τους…

Πολλοί στο χωριό λένε πως αν κάποιος από αυτούς που βρέθηκαν δίπλα του τις πρώτες στιγμές γνώριζε ΚΑΡΠΑ ίσως και να ζούσε. Ωστόσο αυτό θα το απαντήσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Σημειώνεται ότι λόγω του πένθους ακυρώνονται οι εκδηλώσεις στη Νέα Φιγαλεία και τη Φασκομηλιά.

Η συντακτική ομάδα του Patrisnews εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα