Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Λαμπερά εγκαίνια για το νέο Super Market της οικογένειας ΤΕΡΖΗΣ (PHOTOS)

Μέσα σε αισιόδοξη και χαρούμενη ατμόσφαιρα με την παρουσία πλήθους κόσμουπραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Απριλίου στις 8 το βράδυ τα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας «Super Market ΤΕΡΖΗΣ» στη Νέα Φιγαλεία.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην κεντρική οδό Νέας Φιγαλείας και έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις και την προτίμηση των καταναλωτών αφού συνδυάζει μοναδικά στα προϊόντα του την οικονομία και την ποιότητα αλλά και εκπληκτικές προσφορές. Μάλιστα η εταιρία ΤΕΡΖΗΣ ανήκει στην Ελληνική Ομάδα Σούπερ Μάρκετ γνωστή ως ΕΛΟΜΑΣ.

Η εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος με 2 ιερείς της Νέας Φιγαλείας και της Φασκομηλιάς, ενώ στον εξωτερικό τους καταναλωτές περίμενε μπουφές με γλυκά, αναψυκτικά, ποτά και εδέσματα!

Παραβρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια της ΤΕΡΖΗΣ καθώς και πολλά μέλη του προσωπικού της εταιρίας από τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ του Νομού Ηλείας καθώς αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο Νομό Ηλείας. Στην εκδήλωση βρέθηκαν πολλοί φίλοι του από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας για να ευχηθούν ολόψυχα «Καλές δουλειές»!
Μετά το πέρας της εκδήλωσης η οικογένεια ΤΕΡΖΗΣ γευμάτισε μαζί με το προσωπικό της από το κατάστημα Νέας Φιγαλείας αλλά και άλλα καταστήματα του Νομού Ηλείας στο κέντρο Πανόραμα.

Πηγή: #ΦΙΓΑΛΕΙΑnews24

Όλη η επικαιρότητα