Ηλεία

Νέα Φιγαλεία: Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε το «χαμογελαστό κορίτσι» την Κωνσταντίνα

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο αντίο στην Κωνσταντίνα Μπινιώρη είπαν το μεσημέρι σε κλίμα οδύνης, η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοί της στο Κοιμητήριο του Προφήτη Ηλία όπου ετάφη η αγαπημένη φίλη και υπάλληλος επί χρόνια των Δήμων Φιγαλείας και Ζαχάρως.

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθει στη Εκκλησία της Παναγίας Τρανής Βρύσης παρουσία δεκάδων φίλων και συγγενών της Κωνταντίνας. Το παρών έδωσαν, δήμαρχοι και πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί υπάλληλοι δήμων της Ηλείας και της Μεσσηνίας, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Νομού Ηλείας κ.α.

Εκ μέρους του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας ο πρόεδρος του Δ.Σ Νίκος Χαραλαμπόπουλος εκφώνησε το ψήφισμα του συμβουλίου σχετικά με το θάνατο της Κωνσταντίνας Μπινιώρη, η αναπληρωτής δήμαρχου και αντιδήμαρχος Αθηνά Γαλάνη με δάκρυα στα μάτια εκφώνησε τον επικήδειο λόγο, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου Κώστας Αλεξανδρόπουλος μίλησε για το ήθος και της αρχές μιας σπουδαίας γυναίκας ενώ και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως – Φιγαλείας Χρήστος Γαρύφαλλος εκφώνησε το σχετικό ψήφισμα του Δ.Σ εκ μέρους των δημοτικών υπαλλήλων-συναδέλφων εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους.

Η Κωνταντίνα Μπινιώρη υπηρέτησε επί σειρά ετών τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας ενώ υπηρέτησε και στο πρώην Δήμο Φιγαλείας για αρκετό διάστημα. Αποτελούσε υπόδειγμα εργαζόμενου και ανθρώπου για την περιοχή. Με ήθος αρχές και αξίες. Την αγαπούσαν όλοι για το χαμόγελό της παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. Γνωστή ως το ”χαμογελαστό κορίτσι”. Τους τελευταίους μήνες έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή μόλις 49 ετών και ετάφη στον τόπο που αγάπησε τόσο, όσο την οικογένειά της, στη Ζούρτσα.

Πηγή: ΦΙΓΑΛΕΙΑ 24NEWS

Όλη η επικαιρότητα