Categories: Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Επίθεση εξωσχολικών σε μαθητές – Τραυματίστηκαν δύο παιδιά

Share

Άλλη μια περίεργη υπόθεση με επίθεση εξωσχολικών ατόμων σε σχολείο ήρθε στο φως, μετά από το πρόσφατο περιστατικό στο Κολλέγιο Αθηνών. Συγκεκριμένα, ομάδα εξωσχολικών επιτέθηκε σε μαθητή Γυμνασίου της Νέας Ιωνίας, ενώ ένας μαθητής επιχειρώντας να διαφύγει, χτύπησε σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρα (23/1), στο σχόλασμα των μαθητών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου, περίπου 20 εξωσχολικοί επιτέθηκαν σε μαθητή του Γυμνασίου, τον οποίον τραυμάτισαν στο άνω χείλος, ενώ μαθητής του Λυκείου στην προσπάθεια του να ξεφύγει από το μένος των εξωσχολικών, επιχείρησε να περάσει τον δρόμο και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 14χρονο τραυματία που δέχτηκε τον ξυλοδαρμό, ωστόσο οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Την περασμένη Παρασκευή είχε προηγηθεί ένα άλλο περιστατικό με μήνυση από γονέα μαθητή προς άλλο μαθητή, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν οι δύο υποθέσεις σχετίζονται μεταξύ τους. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα σχημάτισε δικογραφία κατ’ αναγνωστών.