Ελλάδα

Νέα Ιωνία: Συνελήφθη 33χρονος για τη δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί «παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, καθώς πριν από λίγο παρουσιάστηκε και συνελήφθη ένας 33χρονος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ σήμερα το πρωί «παρουσιάστηκε αυθορμήτως 33χρονος αλλοδαπός στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της Δ.Α.Α. και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία 40χρονου που είχε διαπραχθεί βραδινές ώρες της 21-2-2023 εντός καταστήματος στη Νέα Ιωνία».

Υπενθυμίζεται ότι στις 20 Μαρτίου για την δολοφονία σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία συνελήφθη στην Κυψέλη ακόμα ένας εκ των δραστών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του υδραυλικού.

Ο άνδρας, ηλικίας 23 ετών εντοπίστηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) στην οδό Θήρας. Σε βάρος του, όπως και σε βάρος έξι ακόμη ατόμων, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών, που διατάσσει την σύλληψη και την κράτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεση είχαν εκδοθεί επτά εντάλματα σύλληψης.

Όλη η επικαιρότητα