Categories: Ελλάδα

Νέα καταγγελία για τον «ψευτογιατρό»: Ασθενής πλήρωσε 40.000€- Του χορήγησε ενέσεις και πέθανε

Share

Συνεχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι με νέα καταγγελία για τον «ψευτογιατρό». Σύμφωνα με τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα ασθενής του έδωσε 40.000 ευρώ, του χορήγησε ενέσεις και πέθανε.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον «ψευτογιατρό» ο Απόστολος Λύτρας τόνισε αρχικά ότι σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και κατόπιν αναφέρθηκε σε γυναίκα, η οποία απευθύνθηκε στον ίδιο τον δικηγόρο. Η γυναίκα έχασε τον πατέρα της σε ηλικία 58 ετών, και μετά την δημοσίευση των στοιχείων του αναγνώρισε τον 66χρονο ως θεράποντά του.

Η καταγγέλλουσα επιπλέον σημειώνει, με βάση όσα ανέφερε ο δικηγόρος στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού, ότι γνωρίζει «κι άλλες περιπτώσεις, που είναι από την ίδια περιοχή και είχε πάει στον συγκεκριμένο που έλεγε ότι ήταν γιατρός»

Ο δικηγόρος είπε ακόμη πως ο καταγγελλόμενος «του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ». Για τα χρήματα που έπαιρνε ο 66χρονος ο κ. Λύτρας είπε πως σύμφωνα με όσα γνωρίζει έπαιρνε τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

Πρόκειται για οικογένεια εκτός Αθηνών, η οποία ταξίδευε στην πρωτεύουσα, για να επισκέπτεται τον καταγγελλόμενο σχετικά με τη θεραπεία του 58χρονου. «Του έδινε ενέσεις να τις κάνει μόνος του και του πήρε 40.000 ευρώ», είπε ο Απόστολος Λύτρας και τόνισε ότι, του έδιναν τα χρήματα μετρητά και «μαύρα».

Τέλος, όπως είπε ο νομικός, η εντολέας του είχε πάει μόνο στον συγκεκριμένο, που παρουσιαζόταν ως γιατρός, στην Αθήνα και ποτέ στη Γερμανία.