Super league

Νέα καταγγελία από ΠΑΟΚ

Ακούστε το άρθρο

Ένα ακόμη επεισόδιο στη νομική (και όχι μόνο…) αντιπαράθεση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έρχεται να προστεθεί με τη νέα καταγγελία των ασπρόμαυρων στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Οι καταθέσεις στην ασφάλεια και η επιμονή του «δικεφάλου».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε νέα καταγγελία προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου προσθέτοντας επιπλέον στοιχεία, που αφορούν τις καταγγελίες για τον αγώνα Ολυμπιακός – Πλατανιάς, τα οποία ζητάει να ληφθούν υπόψη προκειμένου να ασκηθεί δίωξη. Παράλληλα, έγινε και καταγγελία προς την ΕΕΑ, αλλά και προς όλους τους αρμόδιους φορείς.

Στο νέο φάκελο με τα επιπρόσθετα στοιχεία περιλαμβάνεται η καταγγελία του Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, αλλά και καταθέσεις των ποδοσφαιριστών της κρητικής ομάδας στην αστυνομία κάτι που έγινε πριν την πρόσκληση τους να καταθέσουν ομαδικά στην εισαγγελία Χανίων.

Όπως έγινε γνωστό και παραδέχονται κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, μετά την σχετική κλήση και ενημέρωση πριν από περίπου δέκα ημέρες, αρκετοί από αυτούς πήγαν στην Ασφάλεια Χανίων, όπου κατέθεσαν. Είναι το διάστημα, όπου τοποθετήθηκε δημόσια ο πρόεδρος του Πλατανιά κ. Μανώλη Μαθιουλάκης.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στις καταθέσεις τους δύο από τους παίκτες Πλατανιά (όχι ο Καρυπίδης και ο Αποστολόπουλος) κάνουν λόγο για βιαιοπραγίες και απειλές, οι οποίες έχουν καταγραφεί. Στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους και αυτό φαίνεται από τη νέα καταγγελία στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Όλη η επικαιρότητα