Ελλάδα

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη: Νεκρός ένας εθελοντής πυροσβέστης σε τροχαίο με Πυροσβεστικό όχημα

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο άφησε ο εθελοντής Πυροσβέστης του Νέου Βουτζά, Ιωάννης Δαμιανόγλου, μετά από σοβαρό τροχαίο το βράδυ της Κυριακής.

Ο εθελοντής Πυροσβέστης διακομίσθηκε στα επείγοντα του ΚΑΤ με πολύ άσχημα τραύματα, μετά από ντελαπάρισμα του Πυροσβεστικού οχήματος -κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Ανατολή επί της Λεωφόρου Διονύσου, στη Νέα Μάκρη.

Το μεσημέρι της Δευτέρας δυστυχώς έχασε τη μάχη με τη ζωή, στα 62 του χρόνια, έχοντας αφήσει πίσω του ένα πλούσιο έργο, επιτελώντας ως υπεύθυνος του εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Προβάλινθου – Νέου Βουτζά με την εθελοντική βοήθεια που προσέφερε όλα τα χρόνια σε μικρές και μεγάλες πυρκαγιές να είναι αξιέπαινη.

Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί του σε διάφορες επιχειρήσεις, τον θυμούνται ως έναν άνθρωπο που ζούσε κυρίως για να προσφέρει με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον συνάνθρωπό του.

Να σημειωθεί, ότι μαζί του στο Πυροσβεστικό όχημα, επέβαινε και μια εθελόντρια όπου βρίσκεται και εκείνη με σοβαρά τραύματα στο ΚΑΤ.

Όλη η επικαιρότητα