Νέα Μανωλάδα: Άρρωστη γυναίκα συντηρεί μόνη της παραπληγικό παιδί και κατάκοιτο πατέρα

«Αυτές οι ενέσεις κοστίζουν 900 ευρώ» μας λέει η απελπισμένη κ. Αγγελική

Απελπισία δίχως τέλος – Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού την απειλεί με έξωση – Η κ. Αγγελική απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη

Στα όρια της απελπισίας βρίσκεται οικογένεια στη Νέα Μανωλάδα με την άρρωστη μάνα να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να συντηρήσει  το ανάπηρο παιδί της και τον κατάκοιτο πατέρα της ενώ την ίδια στιγμή απειλείται με έξωση από το σπίτι που διαμένουν.

Η κ. Αγγελική με τον παραπληγικό γιό της Ανδρέα

Η ίδια μέσω της «Πατρίς» και μη μπορώντας να αντεπεξέλθει στο αδιέξοδο απευθύνει έκκληση για οικονομική στήριξη.

Η κ. Αγγελική με τον κατάκοιτο πατέρα της

Η  κ. Νικολακοπούλου Αγγελική μας υποδέχθηκε στο νοικοκυρεμένο σπίτι της και μας άνοιξε με δάκρυα στα μάτια, την καρδιά: «Κάνω έκκληση σε όλο τον κόσμο , όποιος μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά γιατί μου κάνουν έξωση από το σπίτι.  Οφείλω περίπου 2000 ευρώ, γιατί δεν έχω πληρώσει το ενοίκιο των 250 ευρώ το μήνα επί 8 μήνες.  Δεν μου περισσεύουν τα χρήματα γιατί  στο σπίτι έχω ένα παιδί στο αναπηρικό καροτσάκι και τον πατέρα μου κατάκοιτο στο κρεβάτι. Ο πατέρας μου είναι 86 ετών και βρίσκεται κατάκοιτος. Το παιδί μου ο Ανδρέας είναι 31 ετών με   αυτισμό, νοητική στέρηση, εγκεφαλική παράλυση και παραπληγία. Δεν εργάζομαι γιατί χρειάζεται να είμαι στο σπίτι 24ώρες το 24ωρο με πολλά ξενύχτια. Ο άνδρας μου μας εγκατέλειψε πριν από πολλά χρόνια. Γεννήθηκα στη Νέα Μανωλάδα, ζούσα στον Πειραιά και τα τελευταία 20 χρόνια μένω εδώ στη Νέα Μανωλάδα. Στο σπίτι αυτό , στο προκατασκευασμένο μένω 4 χρόνια. Είμαι σεισμόπληκτη 11 χρόνια αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να κτίσω δικό μου σπίτι. Το παιδί μου λαμβάνει προνοιακό επίδομα 469 ευρώ, ο πατέρας μου παίρνει αναπηρική σύνταξη  610 ευρώ αλλά αυτά τα χρήματα δεν φθάνουν.  Υπάρχουν ενέσεις που κοστίζουν 900 ευρώ και το ταμείο δεν τις καλύπτει! Τι να κάνω;  Επίσης έχω και εγώ σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν ξέρω τι θα γίνει με το παιδί μου και τον πατέρα μου αν  πάθω κάτι. Είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Είμαστε Έλληνες και ξέρουμε να βοηθάμε. Κάνω έκκληση να με βοηθήσει όποιος μπορεί»

“Κάνω έκκληση για οικονομική στήριξη” λέει με δάκρυα στα μάτια η κ. Αγγελική που ζει την δική της περιπέτεια υγείας

Όποιος επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει ο λογαριασμός της κ. Νικολακοπούλου στην Τράπεζα Πειραιώς είναι 6328-144474-250 και δικαιούχοι είναι ο γιός της Γαλιατσάτος Ανδρέας και Νικολακοπούλου Αγγελική.