Αργολίδα

Νέα στοιχεία από τη τραγωδία στο Άργος – Ο 29χρονος τους έπαιξε πιάνο πριν σκοτώσει την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του

Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει το Άργος και που εκτυλίχθηκε όταν ένας 29χρονος σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας του δράστη, μικροβιολόγος, είχε αποκτήσει την 11χρονη, από δεύτερο γάμο του με αναισθησιολόγο από το Άργος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα είχε μεγαλώσει τον 29χρονο από την ηλικία των 8 ετών, και είχαν εξαιρετικές σχέσεις, χωρίς να είχε προκληθεί ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μεταξύ τους.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 29χρονος, απόφοιτος Ιατρικής και ο ίδιος, πήγε στο σπίτι στο Άργος το βράδυ του Σαββάτου, όπου ήταν η μητριά και η μικρή ετεροθαλής αδελφή του. Λάτρης της μουσικής, και ιδιαίτερα πιάνου και κιθάρας, έπαιξε πιάνο και εν συνεχεία έπεσαν για ύπνο. Όπως ανέφεραν άτομα από τη γειτονιά στο iefimerida.gr, το πρωί της Κυριακής καθόταν στο μπαλκόνι και έπινε καφέ, χωρίς τίποτα να προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθούσε.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, όταν η μητέρα πήγε στην τουαλέτα, ο 29χρονος την κλείδωσε, άρπαξε την καραμπίνα, και πυροβόλησε εξ επαφής την 11χρονη. Η μητέρα -άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς- βγήκε στο μπαλκόνι, ουρλιάζοντας και παρακαλώντας για βοήθεια, ενώ ο δράστης την κλείδωσε έξω και έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσε αρχικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία και έπειτα η Αστυνομία, οι οποίοι προσπάθησαν να ανέβουν στον τέταρτο όροφο όπου βρισκόταν η γυναίκα. Ανεβαίνοντας αντίκρισαν το ανήλικο κορίτσι αιμόφυρτο, ενώ αμέσως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 29χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον τρίτο όροφο του κτιρίου νεκρός, αφού με το ίδιο όπλο είχε δώσει τέλος στη ζωή του.

Είχε τσακωθεί με τον πατέρα του και ήθελε να τον εκδικηθεί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 29χρονος είχε διαπληκτιστεί έντονα την προηγούμενη ημέρα με τον πατέρα του, και με αυτό τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί.

Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα

Όπως ανέφεραν πηγές της Αστυνομίας, ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την ειδικότητα του οφθαλμίατρου. Οι γονείς του άλλωστε ήταν γιατροί, και δεν είχαν εντοπίσει ποτέ κάτι μεμπτό στη συμπεριφορά του. Παρόλα αυτά, το βράδυ του Σαββάτου, όπως ανέφερε η τραγική μητέρα, είχε δει κάτι «περίεργο» στο βλέμμα του, και πήρε την μικρή της κόρη να κοιμηθεί μαζί της. Κανείς δεν φανταζόταν όμως αυτό που θα ακολουθούσε το μεσημέρι της Κυριακής.

Η εξόδιος ακολουθία της 11χρονης στις 5:00 το απόγευμα τις Δευτέρας στον Άγιο Βασίλειο Άργους, ενώ του 29χρονου σε κοιμητήριο στη Μονεμβασιά.

Διαβάστε ακόμη:

Παιχνίδια της μοίρας: Η μάνα της 11χρονης στο Άργος ήταν η γιατρός που κράτησε στη ζωή την Άσπα Μπόγρη

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Όλη η επικαιρότητα