Ελλάδα

Νέα στοιχεία φωτιά για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη – Άνοιξαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του γιατρού

Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο γιατρός μόλις πληροφορήθηκε ότι λείπουν χρήματα από τους λογαριασμούς της τραγικής μητέρας πήγε μόνος του στον εισαγγελέα Αγρινίου και κατέθεσε όλους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς. Να θυμίσουμε πως και ο αδερφός της δολοφονημένης είχε κάνει λόγο για οικοομικά κίνητρα πίσω από την δολοφονία.

Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2018
Εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη που όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 2018

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως ο γιατρός και το θύμα είχαν μόνο μια οικονομική συνδιαλλαγή. Την αγορά από την Ειρήνη Λαγούδη του χρυσαφί αυτοκινήτου μέσα στο οποίο, τραγική ειρωνεία, βρέθηκε νεκρή. Υποστήριξε επίσης ότι ποτέ δεν δανείστηκε χρήματα από εκείνη.

Επιμένει, τέλος, ότι δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της. Να θυμίσουμε ότι εκείνη την ημέρα έχει άλλοθι, καθώς ισχυρίζεται ότι βρισκόταν εκτός Αγρινίου

Ο αδερφός της Λαγούδη βλέπει οικονομικό κίνητρο

«Το κίνητρο της δολοφονίας ήταν κυρίως οικονομικό. Πριν από μήνες είχε πουλήσει κάποια από τα κτήματά της. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν βρέθηκε το ακριβές αντίκρισμα της πώλησης. Λείπει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που φτάνει μέχρι και τα 100.000 ευρώ», ανέφερε προ ημερών ο Γιώργος Λαγούδης.

«Υποψίες μπορεί να έχω πολλές για το πού μπορεί να πήγαν τα χρήματα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα τα στοιχεία της δικογραφίας. Είναι πολύ βαριά η κατηγορία για να την εκστομίζουμε χωρίς ντοκουμέντα» σημείωνε.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου, η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη έφευγε από το σπίτι της στις 10:30 το πρωί, λέγοντας ότι πάει να φέρει καφέ και γλυκά. Με βάση τα στοιχεία των Αρχών, η ίδια ψώνισε, αλλά αντί να κατευθυνθεί εκ νέου προς το σπίτι της στο χωριό Κατοχή, ακολούθησε ένα διαφορετικό δρομολόγιο προς τη λίμνη Τριχωνίδα.

Δίωξη σε φιλικό πρόσωπο για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη
Δίωξη σε φιλικό πρόσωπο για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη

Σταμάτησε σε βενζινάδικο, σε μια απόσταση 20 λεπτών από το σπίτι της γέμισε ένα μπιτόνι και αποφάσισε να μεταβεί στη λίμνη, διανύοντας μια απόσταση μιάμιση περίπου ώρας σε δύσβατο δρόμο, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι κακός χωματόδρομος.

Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της. Από εκείνη την ημέρα άρχισε να ξετυλίγεται ένα πυκνό “κουβάρι”, γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης γυναίκας με τις νέες αποκαλύψεις να φέρνουν την απόλυτη ανατροπή στις αρχικές εκτιμήσεις.

Μέχρι σήμερα οι Αρχές εστίαζαν σε δύο πρόσωπα. Πρόκειται για έναν 50χρονο, καλό της φίλο, ο οποίος έχει ήδη κληθεί για κατάθεση οκτώ φορές και έναν 55χρονο. Είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που φέρονται πως την είδαν ζωντανή και ήταν μαζί της στη λίμνη Τριχωνίδα, τη μοιραία μέρα. Τότε, που σύμφωνα με το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, η άτυχη μητέρα πάλευε να σωθεί από τις φλόγες.

Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε απανθρακωμένο με την ίδια να έχει χάσει τη ζωή της στο εσωτερικό του
Το αυτοκίνητο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε απανθρακωμένο με την ίδια να έχει χάσει τη ζωή της στο εσωτερικό του

“Τα ευρήματα τα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά και με το άλλο αποτύπωμα το οποίο υπάρχει στο πίσω δεξί παράθυρο του αυτοκινήτου δείχνουν κατάσταση σύγχυσης εκείνη τη στιγμή, δηλαδή προσπάθεια διαφυγής από το αυτοκίνητο” είχε επισημάνει στο κανάλι STAR ο τεχνικός σύμβουλος Τάσος Δέδες.

Πηγή: star.gr

Όλη η επικαιρότητα