Αχαϊα Ηλεία

Νεα στοιχεία για το ζευγάρι από τα Λεχαινά που εγκατέλειψε τα τρία κοριτσάκια στην Πάτρα

Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά όλο και νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση που σόκαρε το Πανελλήνιο, με τα εγκαταλελειμμένα κοριτσάκια στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr τα τρία αγγελούδια είχε παρατήσει η ίδια τους η μητέρα για να ζήσει τον έρωτά της με νέο σύντροφο.

Ωστόσο μετά τις τεράστιες διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, η ίδια παραδόθηκε στην Ασφάλεια και υποβλήθηκε σε τεστ DNA, τα αποτέλεσμα του οποίου βρίσκονται στην δικογραφία που σχηματίστηκε.

Όπως αποκαλύπτεται από τα αποτελέσματα του DNA, από τα τέσσερα παιδιά που έχει η 20χρονη Ρομά από την Αλβανία, τα τρία ανήκουν στον πατέρα (δηλαδή το ένα αγοράκι και τα δυο μεγαλύτερα κοριτσάκια), ενώ το μικρότερο κοριτσάκι που είναι 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός.

Η 20χρονη μητέρα πάντως,  αρνείται τα αποτελέσματα, υποστηρίζοντας πως και τα τέσσερα παιδιά της είναι του ίδιου πατέρα.

Ο 26χρονος σύντροφος της από την άλλη, φέρεται να γνώριζε αυτό το σκοτεινό μυστικό και να το είχε αποδεχτεί ώστε να μείνει ενωμένη η οικογένεια του.

Η μάνα που αφέθηκε ελεύθερη, αν και αρχικά υποστήριζε πως δεν ήθελε τα παιδιά και έλεγε «δώστε τα για υιοθεσία», άλλαξε… γραμμή και πλέον τα ζητά πίσω ώστε να συνεχίσει την ζωή της με τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών της.

Σε όλη αυτή την ιστορία, παράπλευρες απώλειες είναι τα τρία κοριτσάκια, αφού όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, από την μια υπάρχουν οικογένειες που τα ζητούν για υιοθεσία, με την εισαγγελία να χειρίζεται με λεπτότητα την υπόθεση, καθώς δεν θέλει να τα χωρίσει.
Ωστόσο πολλές οικογένειες δηλώνουν πως είναι αδύνατο να αναλάβουν την ανατροφή τεσσάρων παιδιών για οικονομικούς λόγους. Σαν να μην έφτανε αυτό, υπάρχει και το γραφειοκρατικό πρόβλημα, καθώς οι γονείς των παιδιών μπήκαν παράνομα στη χώρα και δεν τα έχουν δηλώσει στο ληξιαρχείο, ενώ δεν έχουν αναγνωριστεί επίσημα από τον φερόμενο ως πατέρα, και είναι παιδιά εκτός γάμου. Επίσης δεν έχει αποφασιστεί ακόμα το θέμα της αναδοχής, αφού ο φερόμενος ως πατέρας έχει αιτηθεί να πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Το ενδεχόμενο αυτό βέβαια φαντάζει απίθανο, όμως εκτός από τα τρία κοριτσάκια πρέπει να βρεθεί λύση και για το αγόρι, καθώς δεν μπορεί ο πατέρας να θεωρηθεί ικανός να μεγαλώσει εκείνο και όχι τις τρεις αδελφές του.
Όλα θα φανούν στο μέλλον, ενώ να σημειώσουμε πως την 1η Μαρτίου έχει οριστεί δικάσιμος για την 20χρονη μητέρα,  με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκων.

Όλη η επικαιρότητα