Categories: WEB tvΗλεία

Νέα συνάντηση Λυμπέρη – Καρβέλη για τη Ν.Μ. Αμαλιάδας: Ζητά την απομάκρυνση Χριστόπουλου!

Share

Τεράστια υπομονή και επιμονή επιδεικνύει όσον αφορά το θέμα της επαναλειτουργίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας ο δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο οποίος ήταν για ακόμα μια φορά καταπέλτης απέναντι στο διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστο Χριστόπουλο κατά τη διάρκεια της χθεσινής του συνέντευξης που ακολούθησε της πρωινής συνάντησης με το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Στο ξεκίνημά του, ο κ. Λυμπέρης δήλωσε με έμφαση πως «η απόφαση για την επαναλειτουργία της Ν.Μ. Αμαλιάδας έχει περάσει στα όρια της εμμονής» και δε θα σταματήσει μέχρι να το δει να λειτουργεί. Εστίασε στη συνάντησή του με τον κ. Καρβέλη και τις τεχνικές υπηρεσίες της 6ης ΥΠΕ και του δήμου, όπου συζητήθηκε το πώς θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται ηλεκτρομηχανολογικά η νέα πτέρυγα.

Αυτοψία της νέας πτέρυγας

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής θα βρεθεί στη νέα πτέρυγα του νοσοκομείου ο Διευθυντής και τεχνικοί της 6ης ΥΠΕ, προκειμένου να δουν σε λειτουργία κάθε τομέα της μονάδας.

«Παρενέργεια κάθε του ενέργεια!»

Για ακόμα μια φορά έστρεψε τα βέλη του προς το διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Χρήστο Χριστόπουλο, που χαρακτήρισε μια ακόμα ενέργεια που επιχείρησε να κάνει ως παρενέργεια. Ειδικότερα, παρά τις συζητήσεις που είχε ο κ. Λυμπέρης με τον κ.  Καρβέλη, ο διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας απέστειλε χαρτί με το οποίο ζητά εφημερίες από ορθοπαιδικό, ενέργεια που σταμάτησε ο κ. Καρβέλης.

Χαμόγελα φέρνουν οι επαφές Γιάννη Λυμπέρη για την επαναλειτουργία της Ν.Μ. Αμαλιάδας, «παρά τις παρενέργειες που υπάρχουν» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επιθυμία Λυμπέρη η απομάκρυνση Χριστόπουλου

Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα, ο κ. Λυμπέρης επεσήμανε πως δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να κάνει πια και προσεύχεται να τον αποσύρουν από τη θέση του «για να τελειώνουν τα δεινά των νοσηλευτικών μονάδων της Ηλείας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. «Ελπίζω να γίνει σύντομα, διότι πέρα από τη βούληση των ανθρώπων υπάρχει και θεός. Να λειτουργήσει και ο θεός ως από μηχανής, να τελειώνουμε με αυτή  τη διοίκηση και με αυτό τον άνθρωπο», δήλωσε με έμφαση.

Το μήνυμα προς τους πολίτες

Τέλος, θέλησε να στείλει και το μήνυμά του προς τους πολίτες, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Εμείς προχωράμε, ο κόσμος μας εμπιστεύεται, καταλαβαίνει τον αγώνα μας και θα δικαιωθεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για  να δικαιωθεί. Για αυτό εξάλλου μας εμπιστεύονται τόσες τετραετίες τώρα».