Αγροτικά Ηλεία

Νέα σύσκεψη αγροτών στην Αμαλιάδα

Ακούστε το άρθρο

ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ

Μετά τα δυσοίωνα… «μαντάτα» από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για μεγάλη δυσκολία ως προς τις αποζημιώσεις των παραγωγών της Ηλείας, για προϊόντα όπως το καρπούζι και η πατάτα, αλλά και τα κηπευτικά και οι ελιές, η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας συγκάλεσε νέα συνέλευση για την ερχόμενη Τετάρτη. Η συνέλευση όπως και η προ ημερών, θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο της Ένωσης Οργάνωσης Παραγωγών στην είσοδο Αμαλιάδας στις 8:30 το βράδυ.

Χθες ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών κ. Χρήστος Βαλιανάτος, τόνισε ότι η σύγκλιση της συνέλευσης μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έγινε μετά από τις εκκλήσεις των παραγωγών, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις και να αποφασίσουν την στάση που θα κρατήσουν.

Χθες επίσης έστειλε νέα επιστολή προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και την λοιπή ηγεσία του υπουργείου, τους βουλευτές του νομού, το ΕΒΕ Ν. Ηλείας και τους δημάρχους.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι ο αγροτικός κόσμος της Ηλείας είναι αγανακτισμένος με το εισόδημα που χάνει και τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων. Ζητούνται δε, λύσεις για τον αγροτικό τομέα του νομού και όχι λόγια και… φωτογραφίες, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Όλη η επικαιρότητα