Ελλάδα

Νέα τραγωδία στην Κρήτη: Τρεις νεκροί και ένας τραυματίας

Ακούστε το άρθρο

Τρεις νεκροί και ένας βαριά τραυματίας, είναι ο απολογισμός του νέου θανατηφόρου ατυχήματος, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Ψαρής Φοράδας στο δρόμο προς την Ιεράπετρα.

Πρόκειται για νεαρούς άνδρες από 19 έως 30 ετών, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες διέμεναν στην περιοχή και κάποιοι εξ αυτών είχαν οικογένειες με μικρά παιδιά.

Τώρα οι αρχές ερευνούν τα αίτια της νέας τραγωδίας, κάτω από ποιες συνθήκες ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και κατέληξε στον τοίχο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πιθανότατα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του.

Το χρονικό

Το φοβερό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε, έξω από τον αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί Βούλγαροι προσέκρουσε με σφοδρότητα στον τοίχο του κτιρίου. Εξαιτίας της πρόσκρουσης τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο εκ των επιβαινόντων, ενώ οι άλλοι δύο απεγκλωβίστηκαν μέσα από τις λαμαρίνες του οχήματος από άνδρες της ΕΜΑΚ, που έφτασαν στο σημείο. Δυστυχώς όμως ο ένας εκ των δύο τραυματιών, ένας 19χρονος, υπέκυψε στα τραύματα του και κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Έντρομοι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, προκειμένου να δουν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε για άλλη μια φορά σε δρόμο της Κρήτης.

Πηγή: Cretapost

Όλη η επικαιρότητα