Ελλάδα

Νέα τροπή στην εξαφάνιση του 23χρονου στρατιώτη: Μαρτυρία για καυγά πάνω στο πλοίο

Ακούστε το άρθρο

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου στρατιώτη Τάκη Κολλιαδέλη, ο οποίος αγνοείται για 8η ημέρα, μετά από μαρτυρίες ότι υπήρξε καυγάς πάνω στο πλοίο που επέβαινε.

Η έρευνα της αστυνομίας, μετά από ανώνυμες καταγγελίες που υποστηρίζουν ότι έχουν δει τον 23χρονο στρατιώτη να κινείται στον Πειραιά, έχει επικεντρωθεί στην εν λόγω περιοχή. Οι Αρχές «χτενίζουν»  κάθε σημείο για να βρουν οποιοδήποτε ίχνος του νεαρού.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έδειξαν οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» ο νεαρός φαντάρος έως τις 05:30 τα ξημερώματα ήταν στο κατάστρωμα του πλοίου. Ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα παραμένει: Τι μπορεί να μεσολάβησε από εκείνη την ώρα έως και τις 7 το πρωί οπότε το πλοίο έδεσε στο λιμάνι του Πειραιά;

Το Star βρέθηκε στη γειτονιά του 23χρονου Τάκη Κολλιαδέλη, στη Χαλκίδα και συνομίλησε με φίλους του. Όσοι τον γνωρίζουν καλά, λένε πως το τελευταίο διάστημα «ήταν πιο μαζεμένος, πιο τρομαγμένος».

Ο Τάκης είχε κλειστεί στον εαυτό του. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη Χαλκίδα για να πάει στη Χίο όπου υπηρετούσε, συνάντησε την παρέα του. Κάτι όμως είχε αλλάξει στη συμπεριφορά του.

«Μπλέκονται πάρα πολλά πράγματα, ένας τσαμπουκάς στο πλοίο όπως κατάθεσε ένα ζευγάρι, ήταν περίεργα άτομα αυτά, από Λιόσια και Μενίδι. Μπορεί να έχει κρυφτεί στο πλήθος…» υποστήριξε φίλος του.

«Δε μιλούσε, δεν τα έλεγε, δεν τα έβγαζε, ήταν από τα παλικαράκια που ήθελε μόνος του να λύνει τα προβλήματα του» υποστηρίζει ο πατέρας του.

Το Λιμενικό πάντως, ερευνά τη θαλάσσια περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση μιάμισης ώρας από τον Πειραιά, καθώς προς το παρόν όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Πηγή: cnn.gr 

Όλη η επικαιρότητα