Χωρίς κατηγορία

Νεαρή Ρωσίδα blogger βρέθηκε γυμνή και με κομμένο το λαιμό σε βαλίτσα

Ακούστε το άρθρο

Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers

Ένα άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τα τελευταία 24ωρα τη Μόσχα καθώς πολύ διάσημη ρωσίδα beauty blogger βρέθηκε νεκρή και με κομμένο το λαιμό μέσα σε μια βαλίτσα.

Η άτυχη κοπέλα σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymailεργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers.

Η 24χρονη καλλονή είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και εδώ και λίγο καιρό είχε πολύ έντονη δραστηριότητα στα social media. Σύμφωνα μάλιστα με τους θαυμαστές της έμοιαζε πολύ στην Όντρεϊ Χέπμπορν.

Russian_Blogger

Μετά από ένα ταξίδι στην Κέρκυρα οι γονείς ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρχές καθώς η Ekaterina K. δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έμενε άνοιξε την πόρτα μετά από παράκληση της οικογένειας και αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Η νεαρή ήταν γυμνή μέσα σε μια βαλίτσα. Μάλιστα ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της.

Russian_Blogger2

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές προσανατολίζονται στο στενό της περιβάλλον για να εντοπίσουν τον δράστη καθώς η 24χρονη είχε πρόσφατα χωρίσει με τον 32χρονο φίλο της και είχε ξεκινήσει σχέση με έναν μεγαλύτερό της άνδρα, ηλικίας 52 ετών.

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα