Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση του 23χρονου: Που στρέφονται οι έρευνες

Ακούστε το άρθρο

Νέες αποκαλύψεις που κάνουν ακόμη πιο περιπετειώδες το θρίλερ γύρω από την εξαφάνιση του 23χρονου Σαράντη Κολλιαδέλη, μέσα από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες του Λιμενικού Σώματος πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια στην Αργυρούπολη και το Ελληνικό αναζητώντας τα ίχνη του νεαρού και τη στεριά.

Οι πληροφορίες που έρχονται από το περιβάλλον του μιλούν για ένα παιδί που τον τελευταίο καιρό έλεγε ότι απειλείται η ζωή του επειδή είχε κάποιους ανοικτούς λογαριασμούς. Το είχε εκμυστηρευτεί στη φίλη, στους γονείς και σε κοντινό του φίλο.

Το τηλεφώνημα

«Ξύπνησα απλά το πρωί και δεν τον είδα εκεί πέρα. Έκατσα λίγο έξω, περίμενα να κατέβει και ο τελευταίος επιβάτης. Το τηλέφωνό του ήταν διαρκώς κλειστό. Πήγα και ειδοποίησα στο καράβι και έπειτα ειδοποιήσαμε το Λιμενικό».

Αυτά δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Αδάμ, φίλος και συνεπιβάτης του αγνοούμενου φαντάρου. Είναι ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνιση του φίλου του και τον είδε στο κατάστρωμα λίγο πριν εξαφανιστεί.

Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα αποκάλυψε πως ήταν κάποιοι τσιγγάνοι και μια κοπέλα στην παρέα και ότι είχαν τσακωθεί. Το κινητό του Τάκη σταμάτησε στις 02:30 η ώρα τα ξημερώματα.

Το νέο στοιχείο όπως και οι δεκάδες καταγγελίες και σενάρια για το τι μπορεί να έχει συμβεί στον 23χρονο μένουν να απαντηθούν από τις κάμερες στο εσωτερικό του πλοίου.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να «μιλήσουν» οι κάμερες από το γκαράζ του «Νήσος Ρόδος», οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο του λιμεναρχείου και να δώσουν την απάντηση για το εάν ο Τάκης κρύφτηκε μέσα σε κάποιο όχημα και κατά αυτόν τον τρόπο βγήκε από το πλοίο καθώς καμία κάμερα δεν τον έχει καταγράψει να αποβιβάζεται πεζός, όπως μπήκε.

Αυτό είναι το καλό σενάριο καθώς οι δικοί του φοβούνται τα χειρότερα.

«Είχε άγχος. Φαινόταν χαμένος. Πολλά μας έχουν περάσει από το μυαλό μήπως κάποιος του έκανε κάτι. Δεν ήταν σε κατάσταση να βουτήξει μόνος του στη θάλασσα»κατέληξε ο Νίκος Αδάμ.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 23χρονος επιβιβάστηκε στο «Νήσος Ρόδος» από τη Χίο, έχοντας πάρει αναβολή από το στρατό, με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο τα ίχνη του χάθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Από την πρώτη στιγμή, τα βλέμματα στράφηκαν στο στρατό και συγκεκριμένα σε πράγματα που συνέβησαν στο στρατόπεδο της Χίου, ενώ ο πατέρας του και η κοπέλα του, η οποία ήταν και αυτή που επικοινώνησε τελευταία μαζί του, δήλωναν από την πρώτη στιγμή πως ο Σαράντης φοβόταν ότι κάποιος θα του κάνει κακό.

Το πλοίο αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11:20 το βράδυ της Τετάρτης 27 Ιουνίου και «έπιασε» στο λιμάνι του Πειραιά στις 07:00 το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη, φίλο και συνάδελφο του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στο κατάστρωμα του πλοίου στη μία και μισή με δύο τα ξημερώματα.

Λίγη ώρα αργότερα στις δύο και τέταρτο, έστειλε μήνυμα στην κοπέλα του. Της έγραφε «σε λίγο θα πέσω για ύπνο». Το τελευταίο σήμα του ενός από τα δύο κινητά του, εξέπεμψε μετά από ένα τέταρτο, ανοιχτά της Τήνου.

Στο πλοίο βρέθηκαν ο σάκος με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί μαζί με τον φίλο του στο εσωτερικό του πλοίου. Ωστόσο, δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα