Categories: Ελλάδα

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί – «Σίγουρα οι φίλοι γνωρίζουν»

Share

Η υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί συγκλόνισε το πανελλήνιο το πρώτο διάστημα κατά την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας, καθώς οι μαρτυρίες ανέφεραν πως την έβλεπαν συνεχώς σε διαφορετικά μέρη και όσα ακουγόντουσαν ήταν πολύ τρομακτικά, χωρίς όμως, να προκύπτει ο εντοπισμός της ή κάποιο στοιχείο για την κατάστασή της.

Η εξαφάνιση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, καθώς νέα στοιχεία εμφανίστηκαν ύστερα από αναζητήσεις και συζητήσεις των δικηγόρων και της αστυνομίας με το φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και ο Αναστάσιος Ντούγκας, που εκπροσωπεί την οικογένειά της, μίλησε την Παρασκευή στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της οικογένειας

«Μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. ο πόνος που έχει η οικογένεια είναι πάρα πού μεγάλος. Ξυπνάνε κάθε μέρα και ευελπιστούν ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι το παιδί τους και θα μάθουν τι ακριβώς έχει γίνει με το παιδί τους» είπε αρχικά ο δικηγόρος, εξηγώντας την κατάσταση της οικογένειας.

«Σίγουρα, οι φίλοι και οι φίλες γνωρίζουν. Αυτό είναι ξεκάθαρο και προκύπτει ξεκάθαρα από όλα τα νέα στοιχεία μας που έχουμε αναφέρει στη νέα αναφορά που έχουμε καταθέσει. δεν μπορεί μία φίλη σου, που κάνεις κολλητή παρέα, περνάς όλη την ημέρα μαζί, κάθε μέρα μαζί, να μη γνωρίζει τι σκέφτεσαι» συμπλήρωσε.

«Η Άρτεμις μίλαγε με τις φίλες, δεν ήταν ένα παιδί κλειστό, στους ανθρώπους τους κολλητούς της, μίλαγε» κατέληξε.