Lifestyle Smile

Νεφέλη Ορφανού: «Ο σύντροφός μου έφυγε ξαφνικά από καρδιά»

Η ηθοποιός μιλά για την μεγάλη της σχέση που δεν βρίσκεται πια στη ζωή και συγκλονίζει.
Ακούστε το άρθρο

Την καρδιά της «άνοιξε» η Νεφέλη Ορφανού. H δημοφιλής ηθοποιός ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (25/5) καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

«Μία μεγάλη σχέση που είχα “έφυγε” από τη ζωή… ακόμη μαζί του θα ήμουν. Έχασα τον σύντροφό μου. Ήταν γιατρός, πολύ καλός, ήξερε την φύση του ανθρώπου. Με αγαπούσε πάρα πολύ αλλά ποτέ δεν με είχε πιέσει για τίποτα. Είχε εξάρτηση με μένα. Ήταν λίγο μπον βιβέρ, με έκανε λίγο να ανησυχώ», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ ήσυχος αλλά δυστυχώς δεν έζησε. Ήμασταν μαζί καμιά δεκαετία. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, ούτε εκείνος. Ήμασταν συνέχεια μαζί. Έφυγε ξαφνικά από καρδιά, δεν ήμουν προετοιμασμένη».

Επίσης, μίλησε για την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που πρωταγωνιστούσε, «Το Ρετιρέ».

«Το πρώτο ήταν «το Ρετιρέ» κι από πίσω ήταν ο Γιάννης Δαλιανίδης που δεν τον πολυγούσταρα αλλά εκείνος με αγαπούσε πολύ. Με επέλεξε από την προσωπική του φίλη Μαρλαίν κι έλεγε θα δω. Τελικά υπήρχε ένας μικρός ρολάκος και λέει να της τον δώσω; Από την τρίτη ημέρα που πήρα το αυτοκίνητο για να πάω κάπου, ακούω μπιπ μπιπ και σταματούσε η κυκλοφορία», είπε.

Για τον Γιάννη Δαλιανίδη, σημείωσε: «Δεν τον συμπαθούσα γιατί στη φαντασία μου ήταν συνυφασμένος με ελληνικές ταινίες του συρμού. Έλεγα θα πάω με τον Γιάννη τον Δαλιανίδη; Ηλιθιότητες. Ο Γιάννης ήταν πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος και μεγαλοαστός. Εξαιρετικός. Με λάτρεψε. Δεν ήθελα να πηγαίνω στα γυρίσματα. Έκανε μεγάλη το σίριαλ. Με φώναξε για τρία επεισόδια κι έκανα τρία χρόνια».

πηγή:in.gr

Όλη η επικαιρότητα