Αχαϊα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μαρτυρία για το μακιγιάζ στην κηδεία – «Μας έκαναν φοβερή εντύπωση οι εικόνες» (βίντεο)

«Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα.»
Ακούστε το άρθρο

Αντιδράσεις μετά τη χθεσινή τοποθέτηση του Θανάση Κατερινόπουλου, για επίμονο μακιγιάζ στην κηδεία του ενός παιδιού από την Πάτρα, για να μην φαίνονται τα σημάδια…

Ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστήριξε χθες πως κάποιοι έδωσαν εντολή στο γραφείο τελετών να κάνει προσεκτικό μακιγιάζ σε ένα από τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, ώστε να μην φαίνονται τα σημάδια που υπήρχαν.

Είπε μάλιστα, πως το συγκεκριμένο άτομο έδειχνε ιδιαίτερα ανήσυχο και περνούσε για να ρωτήσει, αν αυτά τα σημάδια θα μπορούσαν να καλυφθούν. Κάλεσε όσους γνωρίζουν να πάνε στο Ανθρωποκτονιών ή σε διαφορετική περίπτωση να πάνε οι αστυνομικοί σε εκείνους.

Ένα 24ωρο μετά έρχεται η πρώτη αντίδραση από το οικογενειακό περιβάλλον. Από ένα άτομο που παραβρέθηκε στην κηδεία και όπως λέει στον ΑΝΤ1 το μακιγιάζ είχε προκαλέσει αίσθηση εκείνη τη μέρα. «Στην κηδεία της Τζωρτζίνας έγινε σούσουρο, ανάμεσα σε εμάς που παραβρεθήκαμε γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με μέικαπ. Όλοι παραξενευτήκαμε. Όταν πλησίασαν το παιδί για να το αποχαιρετήσω είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα.»

Τότε όπως λέει δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Όμως εκείνες οι εικόνες βρίσκονται τις τελευταίες ώρες συνεχώς στο μυαλό του: «Δεν έδωσα τότε μεγάλη σημασία, όμως τώρα με όλα όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να ήταν βαμμένο;»

Όλη η επικαιρότητα