Categories: Αχαϊα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πώς επηρεάζουν την υπόθεση οι μετακινήσεις αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής

Share

Σαν “βόμβα” έσκασε η είδηση για τις μετακινήσεις ανώτατων αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Πρόκειται για τους διοικητή και υποδιοικητή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, Κωνσταντίνο Χασιώτη και Θεόδωρο Θεοδώρου, αντίστοιχα, καθώς και τον διοικητή του Τμήματος Εκβιαστών, Νικόλαο Νταβαρίνο.

Πρόκειται για έμπειρους αξιωματικούς που χειρίστηκαν και «δούλευαν» σοβαρές υποθέσεις. Το Τμήμα Εκβιαστών ανέλαβε υποθέσεις απαγωγών, αλλά και το πρόσφατο συμβόλαιο θανάτου του Γιάννη Σκαφτούρου, και το  Ανθρωποκτονιών τη δολοφονία της 21χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με δράστη τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και τελευταία την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, οι αλλαγές στην ηγεσία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δεν σχετίζονται με χειρισμούς ή διαρροές αναφορικά με τη διερεύνηση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ωστόσο, πρόκειται για μία εξέλιξη που εκτιμάται πως θα επιφέρει καθυστερήσεις, καθώς θα απαιτηθεί χρόνος για την ενημέρωση των ερευνών των νέων επικεφαλής.