Νεκροί δύο νέοι 22 ετών μετά από πάρτι γενεθλίων

Δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Καλλιπόλεως στη Λευκωσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για δύο νεαρούς φοιτητές, έναν 22χρονο και μια επίσης 22χρονη, οι οποίοι προηγουμένως διασκέδαζαν στο πάρτι γενεθλίων του 22χρονου.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 22χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, τα θανατηφόρο συνέβη γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Τα θύματα επέβαιναν αυτοκινήτου, το οποίο χτύπησε σε δέντρο και ακολούθως προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ανατράπηκε.

Ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει ότι η Υπηρεσίας έλαβε μήνυμα για το δυστύχημα στις 3:35 και αμέσως ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πύλης Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης. Τα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων.

Όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος», η Αστυνομία έκλεισε για αρκετή ώρα την οδό Καλλιπόλεως από το ύψος των οδών Καρχηδόνος και Υπατείας μέχρι το ύψος της οδού Βινοκράτους. Γύρω στις 8:30 η οδός δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.