Ομογένεια

Νεκρός ο Φώτης Ντούλος – Είχε αφήσει σημείωμα

Ακούστε το άρθρο

Τον θάνατο του Φώτη Ντούλος, ο οποίος νοσηλευόταν από το βράδυ της Τρίτης σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μπρονξ, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του στους δημοσιογράφους.

Ο 52χρονος Ντούλος ήταν εγκεφαλικά νεκρός μετά την απόπειρα, δηλητηριάζοντας τον οργανισμό του με μονοξείδιο του άνθρακα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους στο Μπρονξ ο δικηγόρος του, ο Ντούλος απεβίωσε στις 17:22 (τοπική ώρα), ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Φώτης Ντούλος
Φώτης Ντούλος  AP

Ο Φώτης Ντούλος, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας την Τρίτη, στην κωμόπολη Φάρμινγκτον της πολιτείας Κονέκτικατ, με σωλήνα συνδεδεμένο στην εξατμιση του αυτοκινήτου του και εισπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα.

Αστυνομικοί που τον εντόπισαν του έκαναν προσπάθειες ανάνηψης και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Το τελευταίο σημείωμα

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η αστυνομία ερευνώντας το σπίτι του την Πέμπτη ανακάλυψαν γράμμα, με το οποίο επιχειρούσε να προβάλλει την αθωότητά του για την εξαφάνιση της συζύγου του.

Δικηγόρος του Ντούλος: “Το βάρος του ήταν ασήκωτο”

“Δεν πίστεψα λεπτό πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του.

Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας”, τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Εκπρόσωπος της οικογένειας Ντούλος: “Πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία”

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποι της οικογένειας, τα όργανά του θα δοθούν για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που παλεύουν για τη ζωή τους. “Είναι μία μεγάλη τραγωδία ο θάνατός του”, δήλωσαν.

via

Όλη η επικαιρότητα