Νεκρός ο οδηγός του βαν που σκόρπισε το θάνατο στη Βαρκελώνη

Ενας από τους 5 άνδρες  που πυροβόλησαν και σκότωσαν οι αστυνομικές δυνάμεις στο Καμπρίλς ήταν ο οδηγός του βαν που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στη Βαρκελώνη κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 13 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες.

Τρόμος ξανά στην Ευρώπη: Αιματοκύλισμα στη Las Ramblas – Πολυμελή πυρήνα «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τα χτυπήματα (PHOTOS – VIDEO)

Την πληροφορία αυτή δίνουν οι ισπανικές εφημερίδες El Pais και El Periodico.

Η καταλανική αστυνομία είχε νωρίτερα επισημάνει ότι είναι πιθανό ο οδηγός του βαν να βρίσκεται μεταξύ των νεκρών στο δεύτερο περιστατικό, αλλά δεν ήταν βέβαιη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Periodico, ο οδηγός στην επίθεση στη Λα Ράμπλα που αναγνωρίστηκε ως ο Μούσα Ουκαμπίρ ήταν μεταξύ των προσώπων που εξουδετέρωσαν οι αστυνομικές αρχές στο Καμπρίλς.

Η ισπανική αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον άλλων τριών υπόπτων τα στοιχεία των οποίων έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τους Σαΐντ Ααλαά, Μοχαμέντ Χισαμί και Γιουνές Αμπουγιακούμπ, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην οργάνωση και στην εκτέλεση του τρομοκρατικού χτυπήματος στο κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας, προκαλώντας τον θάνατο 14 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 100.

 

 

Πηγή: THETOC