Αχαϊα

Νεκτάριος Φαρμάκης: «Ας σκεφτούμε όλοι, τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για τον τόπο μας…»

Ακούστε το άρθρο

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Τις ευχές του προς τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Π.Δ.Ε. για μία χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και χαρά, μετέφερε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, στις 12 το μεσημέρι, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Royal της Πάτρας.

Ο κ. Φαρμάκης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημασία που αποδίδει στην καλή λειτουργία των υπηρεσιών της Περιφέρειας, αλλά και στην εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει ο ίδιος και το σύνολο της Περιφερειακής Αρχής το στελεχιακό δυναμικό της Π.Δ.Ε,  Εστιάζοντας στις μεγάλες προκλήσεις που φέρνει το νέο έτος και σημειώνοντας πως ο αγώνας για προκοπή αλλά και επίτευξη των δίκαιων διεκδικήσεων της Δυτικής Ελλάδας θα είναι καθημερινός, αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, εκφράζοντας τη θλίψη του για τη διαχρονική απώλεια τόσων ζωών ως αποτέλεσμα της αδιαφορίας και της ασυνέπειας πολλών ετών.  «Δεν γίνεται να μην επηρεαζόμαστε… Και δεν γίνεται να μην καλούμαστε όλοι να σκεφθούμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε για τον τόπο μας και όχι μόνο ο τόπος μας για εμάς. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, λοιπόν, καλούμαστε να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Δυτικής Ελλάδας. Και αυτό πρέπει να πράττουμε κάθε μέρα. Σας εύχομαι λοιπόν υγεία και δύναμη…» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από εκπροσώπους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και πιο συγκεκριμένα από τον Πρωτοπρεσβύτερο και Αρχιερατικό Επίτροπο Ακράτας, π. Παναγιώτη Δεληγιάννη και τον Πρωτοπρεσβύτερο, Εφημέριο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Παραλίας Ακράτας, π. Νικόλαο Μεντζελίδη.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Διοίκησης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Βοηθός Περιφερειάρχη και Εντεταλμένος Σύμβουλος, Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων, Θανάσης Μαυρομμάτης, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Δημήτρης Δριβίλας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Σπυρίδων Σκιαδαρέσης και Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Γιώργος Τελώνης.

Όλη η επικαιρότητα