Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Νεκτάριος Φαρμάκης προς Χρήστο Σπίρτζη: Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας δεν είναι… ιθαγενείς!

Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή, ανάρτηση του Υπουργού Υποδομών, κ. Χρ. Σπίρτζη, στην ιστοσελίδα του, αλλά και σε σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο συνδυασμός ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, ανακοινώνει τα εξής:

«Αμετανόητος και αδιόρθωτος λαϊκιστής, ο υπουργός των… χαμένων υποδομών συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη και να προσβάλλει την κοινή λογική.

Θα ήταν καλύτερα για τον ίδιο, αλλά και για τον εκλεκτό του απερχόμενο Περιφερειάρχη, έστω στο τέλος, να ζητήσει μία συγγνώμη για την τεράστια καθυστέρηση που προκάλεσε στην Πατρών – Πύργου.

Γιατί το πολιτικό θράσος δεν  μπορεί να καλύψει άλλο την ανικανότητα.

Πάντως, ας το βάλει καλά στο μυαλό του: Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας δεν είναι «ιθαγενείς». Ακόμα ρισκάρουν τις ζωές τους σε μία καρμανιόλα που ο ίδιος… έφτιαξε 15 φορές μόνο στα λόγια και ακόμα γελάνε με την παλαιοκομματική φιέστα που θέλησε να στήσει στα… χωράφια λίγο πριν το Πάσχα, κηρύσσοντας τη δήθεν έναρξη εργασιών σε μόλις δύο από τις οκτώ εργολαβίες.

Και κάτι ακόμα: Εμείς δεν είμαστε ούτε «βολικοί», ούτε υποτακτικοί του. Όπως και ποτέ δεν θα είμαστε προς όποιον υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κρατάει χαμηλά την περιοχή μας.

Η Δυτική Ελλάδα δικαιούται σεβασμού και σοβαρότητας.

Και με εμάς ως Περιφερειακή Διοίκηση θα την έχει από τους πάντες!».

Όλη η επικαιρότητα