Lifestyle

Νένα Χρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για την επίθεση στον Τάσο Μητρόπουλο

Ησύζυγος του Τάσου ΜητρόπουλουΝένα Χρονοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της στην «Espresso» για τα απειλητικά μηνύματα που έχει λάβει από «ερυθρόλευκο» οπαδό, ενώ δεν δίστασε να κατονομάσει τον «Βαγγέλα». Η γνωστή ηθοποιός, παίρνει θέση για το θέμα που ξέσπασε στις τάξεις του Ολυμπιακού λόγω της παρουσίας του συζύγου της στην αθλητική εκπομπή του Open «Total Football» και μιλάει ανοιχτά για τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε, αλλά και τις κινήσεις που θα κάνει προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά της.

«Ο σύζυγός μου ποτέ δεν έχει κληθεί από εφημερίδες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό, πλην μιας, για να δώσει συνέντευξη ή να πει την άποψή του για κάποιο παιχνίδι. Ποτέ δεν του δόθηκε βήμα επίσημο για να σχολιάσει το μόνο αντικείμενο που γνωρίζει τόσο καλά όσο ελάχιστοι. Ξαφνικά ήρθε η πρόσκληση από το Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ουδέποτε έχει δει τον Τάσο Μητρόπουλο από κοντά και ουδέποτε έχει τηλεφωνηθεί μαζί του. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Οι αθλητικοί συντάκτες της εκπομπής τον κάλεσαν δίχως φόβο από το αφεντικό τους γιατί στην τελική, αντί ο Ιβάν Σαββίδης να μην θέλει να βλέπει τον Τάσο Μητρόπουλο στα μάτια του, αφού η είσοδός του στην Τούμπα προκαλούσε πανζουρλισμό, ξεσηκώθηκαν οι Ολυμπιακοί. Βρείτε που είναι το λάθος!» δήλωσε στην εφημερίδα η ηθοποιός.

Από το βράδυ της πρώτης εμφάνισης του Μητρόπουλου στο Open, το ζευγάρι έζησε δραματικές ώρες, με τα απειλητικά μηνύματα να διαδέχονται το ένα το άλλο. «Μια εμφάνιση σε κανάλι μη συμφερόντων της ομάδας της καρδιάς του, άλλαξε τα πάντα στη ζωή μας. Ο “πόλεμος” ξέσπασε όταν γνωστό “ερυθρόλευκο” σάιτ με απαξιωτικούς συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα πυροδότησε εκρήξεις μίσους σε δεκάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού και μέχρι πρότινος θαυμαστές του συζύγου μου, παροτρύνοντας τους να στραφούν εναντίον του», λέει η Νένα Χρονοπούλου.

«Δέχθηκα πολλά απειλητικά μηνύματα, κυρίως από έναν φερόμενο ως “ερυθρόλευκο” φίλαθλο, δημόσια στις σελίδες μου όσο και στο messenger» αναφέρει η Νένα Χρονοπούλου, παραθέτοντας ενδεικτικά δύο από αυτά. «Εσύ που λες ότι θα κάνεις μήνυση, είσαι η σκληρή γυναίκα… Μάλλον δεν ξέρεις από αγριεμένους οπαδούς που πάνω από την ομάδα δεν βάζουν τίποτα και κανέναν» και «Άμα σου τολμάει κάνε καμία κίνηση και θα δεις που θα πας. Ένα σφύριγμα στον Βαγγέλα και θα βρεθείς μαζί με τον αντρούκλη σου στα Τάρταρα».

Η Νένα Χρονοπούλου δεν διστάζει στη συνέχεια να κατονομάσει τον «Βαγγέλα» που της αναφέρει ο οπαδός στο απειλητικό μήνυμα. «Είναι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Εκείνος δηλαδή τι του είναι του Βαγγέλα; Φιλαράκι; Ανιψάκι; Ξαδερφάκι; Από που προκύπτουν αυτή του η άνεση και η σιγουριά; Και γιατί ποτέ κανένας άλλος φίλαθλος, κατά το παρελθόν, δεν είχε πει σε κανέναν “θα σφυρίξω στον Σώκρατες;” και σφυράει ο πάσα ένας στον Βαγγέλα;».

Μάλιστα, για όλα αυτά η γνωστή ηθοποιός τονίζει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αλλά και από το υφυπουργείο Αθλητισμού, στα οποία και θα απευθυνθεί άμεσα.

64544.jpg
(Papadakis press)

«Να μην ορφανέψει για δεύτερη φορά ο Χρήστος»

Η γνωστή ηθοποιός, έχοντας ζήσει μια «μαύρη» περίοδο στη ζωή της μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γεράσιμου Μαυράκη, δεν επιθυμεί να ζει τρομοκρατημένη, με το άγχος για την τύχη της οικογένειάς της και κυρίως του γιου της, του 14χρονου ΑμεΑ, Χρήστου.

«Η εμπειρία του παρελθόντος δυστυχώς με αναγκάζει να φροντίζω για το μέλλον. Αν όμως κάτι πάει στραβά και δεν μπορέσουν να δαμάσουν το μίσος τους, ας φανούν γενναιόδωροι και το κακό να γίνει για τρεις και όχι μόνο για δύο. Ο Χρήστος δεν πρέπει να ορφανέψει για δεύτερη φορά και τα ιδρύματα δεν είναι ικανά να φροντίσουν τέτοιους αγγέλους.

Μοιραία λοιπόν απευθύνθηκα και στη Δικαιοσύνη και από την ώρα που κατέθεσα τη μήνυση και μετά, σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην οικογένειά μου, οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει. Στους φυσικούς δράστες, αλλά και στους υποκινητές αυτών, ας αυτούς που καθοδηγούν, αλλά και σε αυτούς που εθελοτυφλούν μπροστά σε τέτοια σοβαρότατα γεγονότα τρομοκρατίας».

Μάλιστα, στη μνήμη της έρχεται η έκρηξη σε επιχείρησή τους στην Καλαμάτα πριν από χρόνια που θα μπορούσε να κοστίσει ανθρώπινες ζωές. «Μπορεί κάποιος να πει ”Σιγά μην κάνει τίποτα αυτός”. Και αμέσως μετά εγώ πρέπει να σκεφτώ… ”Κι αν κάνει; Πως μπορώ να προεξοφλήσω ότι δεν θα κάνει;”. Η επόμενη σκέψη μου πηγαίνει αμέσως στην έκρηξη που είχαμε δεχθεί όταν βρισκόμασταν στην Καλαμάτα. Εκεί σταματάνε τα περιθώρια λάθους και ανοχής, και όλοι οι δρόμοι γίνονται μονόδρομος. Μήνυση λοιπόν εδώ και τώρα σε εκείνον που απείλησε, αλλά και σε εκείνον που τον πόρωσε για να το κάνει, τον επισήμως χυδαίο ηθικό αυτουργό».

Το ανατριχιαστικό της ιστορίας είναι ότι ο φερόμενος ως «ερυθρόλευκος» οπαδός, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Χρονοπούλου, δείχνει αμετανόητος. Διότι όχι μόνο δεν σταμάτησε τον εκφοβισμό, αλλά συνέχισε με ακόμα πιο άγριο δημόσιο μπούλινγκ εναντίον της οικογενείας της στα σόσιαλ μίντια, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της «Espresso».

Όλη η επικαιρότητα