Μουσική

Νέο άλμπουμ για τους Belle & Sebastian

music.jpg

Κοντεύουν 5 χρόνια από το “Write About Love” και έχει αρχίσει να μας πιάνει το στερητικό μας σύνδρομο. Πού βρίσκονται τόσο καιρό οι Belle & Sebastian; Μπορεί ο Stuart Murdoch να στράφηκε στη σκηνοθεσία του “God Help The Girl” με επιτυχία, αλλά ευτυχώς το γκρουπ από τη Σκωτία δεν έχει αμελήσει και τα μουσικά καθήκοντά του. Το νέο άλμπουμ του είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, λέγεται “Girls In Peacetime Want To Dance” και θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2015. 

Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Ben H. Allen III (που έχει δουλέψει, μεταξύ άλλων, σε άλμπουμ των DeerhunterAnimal CollectiveGnarls Barkley), ενώ τη μίξη του ήχου έχει κάνει ο Tony Doogan, ο μόνιμος συνεργάτης της μπάντας. Οι B&S καταγράφουν στιγμιότυπα από το στούντιο στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας του, οι Belle & Sebastian σκοπεύουν να προσφέρουν κι άλλα ωραία στο κοινό τους, όπως την επανακυκλοφορία όλων των προηγούμενων άλμπουμ τους σε βινύλιο, σε μια κασετίνα που θα φέρει τον τίτλο του υπέροχου κομματιού τους “It Could Have Been A Brilliant Career”. Θα βρίσκεται και στα ελληνικά δισκοπωλεία από τις 6 Οκτωβρίου.

Δείτε εδώ μερικές στιγμές από τις ηχογραφήσεις του “Girls In Peacetime Want To Dance”:


Πηγή: jumpingfish.gr

Όλη η επικαιρότητα