Ηλεία Μπάσκετ

Νέο ΜΠΑΜ με Σάκη Κωνσταντόπουλο στον μπασκετικό Πανηλειακό!

Ακούστε το άρθρο

Νέα μεγάλη μεταγραφική ενίσχυση για τα δεδομένα της Β’ ΕΣΚΑ-Η πραγματοποίησε η Γ.Ε. Πανηλειακός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου guard, Σάκη Κωνσταντόπουλου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ερυθρόλευκου τμήματος μπάσκετ: «Η Γ.Ε. Πανηλειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη της συμφωνίας με τον αθλητή Διονύση Κωνσταντόπουλο (Guard, 32 χρ.).

Ο Σάκης, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα του Πανηλειακού, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Ηρακλή Πύργου όντας πολύτιμο μέλος της ομάδαςτου Σάκη Διαμαντόπουλου, που έφτασε από την Γ’ μέχρι την Α1′ ΕΣΚΑ-Η. Ακολούθως, συνέχισε την καριέρα του στη Γ.Ε.Π. Ίφιτος (Α1′ ΕΣΚΑ-Η), ενώ στη συ-
νέχεια μεταπήδησε στον Γ.Α.Σ. Πανηλειακό (Α1′ ΕΣΚΑ-Η), όπου αγωνίστηκε για 3 συναπτά έτη μέχρι και την διάλυση του σωματείου. Ακολούθησαν ο Πύργος ’99 (Β’ ΕΣΚΑ-Η) και ο Ηρακλής Πυργου (Β’ ΕΣΚΑ-Η), ενώ η περσινή σεζόν βρήκε τον έμπειρο αθλητή στην Κεφαλονιά και τον Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου, με τον οποίο πανηγύρισε μάλιστα την άνοδο από την Α2′ στην Α1′ ΕΣΚΑ-Η.

Η Γ.Ε. Πανηλειακός εύχεται στον Σάκη καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα.» Την Κυριακή η πρεμιέρα του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή (26/11) στο Κλειστό της Κ. Αχαγιάς κάνει την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα το τμήμα μπάσκετ του Πανηλειακού, καθώς μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει στις 3 μ.μ. τα Αστέρια Αχαΐας για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ-Η. Το συγκρότημα του Σάκη Διαμαντόπουλου θα ταξιδέψει στην Αχαγιά με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αν και άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που κρύβει πάντοτε το πρώτο επίσημο ματς για ένα σύλλογο, ο οποίος μάλιστα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από αθλητές νεαρής ηλικίας.

Όλη η επικαιρότητα