ΕΠΣ Ηλείας Ηλεία

Νέο «χτύπημα» της μοίρας για τον Δημ. Κατσιώλη – «Έφυγε» ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπ. Ζαχάρως

Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν στιγμές που τα λόγια για να περιγράψουν μια τραγωδία «μοιάζουν» φτωχά.

Υπάρχουν στιγμές που τα χτυπήματα της μοίρας είναι τόσο δυνατά που αναρωτιέσαι αν έχεις την δύναμη να σταθείς ξανά όρθιος.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγα εικοσιτετράωρα από τον σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κατσιώλη που συγκλόνισε όσους βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο του Λαντζοΐου βλέποντας τον να σφαδάζει από τους πόνους και ένα ακόμα πιο δυσάρεστο και τραγικό γεγονός ήρθε για να δοκιμάσει τις αντοχές του ίδιου και της οικογένειας του.

Χθες το μεσημέρι, ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ζαχάρως, Αναστάσιος Κατσιώλης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών νικημένος από την επάρατη νόσο και βύθισε στην θλίψη τον Δημήτρη και τους οικείους του.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κατσιώλης μετά τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και ακολούθως σε αυτό της Κυπαρισσίας προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον πατέρα του ο οποίος νοσηλευόταν εκεί τις τελευταίες ημέρες εξ’ αιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Από την πρώτη στιγμή, διοίκηση, συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και φίλαθλοι του Ολυμπιακού Ζαχάρως βρίσκονται στο πλευρό του Κατσιώλη εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια και την στήριξή τους.

Η κηδεία του πατέρα του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Φασκομηλιά Ηλείας.

Η «Πατρίς σπορ» εύχεται στον Δημήτρη και στους οικείους του συλλυπητήρια και κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν.

Όλη η επικαιρότητα