WEB tv Ηλεία

Νέο θρίλερ στα Μακρίσια με την εκταφή άνδρα – Ερευνούν θάνατο από επαγγελματική νόσο…

Η νέα υπόθεση αφορά την εκταφή ενός άνδρα ο οποίος απεβίωσε τον Ιούλιο του 2021 στην Γερμανία, με την οικογένεια του να αναζητά πιθανές ευθύνες για τον θάνατο του.
Ακούστε το άρθρο

Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν τα Μακρίσια μετά τα διαδοχικά κρούσματα ληστειών και βιαιοπραγίας σε βάρος των κατοίκων και ένα νέο θρίλερ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή σε εξέλιξη έχοντας συγκλονίσει το χωριό.

Η νέα υπόθεση αφορά την εκταφή ενός άνδρα ο οποίος απεβίωσε τον Ιούλιο του 2021 στην Γερμανία, με την οικογένεια του να αναζητά πιθανές ευθύνες για τον θάνατο του που να οφείλονται σε νόσο που του προκλήθηκε λόγω των εργασιακών συνθηκών στα εργοστάσια που δούλευε επί σειρά ετών.

Την περασμένη Παρασκευή, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού,  Αστυνομίας και της Ιατροδικαστού Πατρών Αγγελικής Τσιόλα, έγινε η εκταφή της σορού του, η οποία μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, ώστε να ληφθεί βιολογικό υλικό μήπως τα στοιχεία που προκύψουν, δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από την ζωή ο δικός τους άνθρωπος.

Όλη η επικαιρότητα