Ηλεία

Νέοι εμβολιασμοί στη Δ.Ε. Φολόης Αρχαίας Ολυμπίας

90 πολίτες προσήλθαν στην κινητή μονάδα
Ακούστε το άρθρο

Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού Covid-19της 6ης ΥΠΕ, με την συνδρομή του ΕΟΔΥ, των γιατρών του Κέντρου Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας και την υποστήριξη του Δήμου και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» βρέθηκε την Δευτέρα στη Δημοτική Ενότητα Φολόης.

Συγκεκριμένα, η Κινητή Μονάδα επισκέφθηκε για δεύτερη φορά τις Κοινότητες Λάλα, Κούμανι και Πέρσαινα, όπου υπήρχαν ενδιαφερόμενοι κάτοικοι για εμβολιασμό, όπως προέκυψε από σχετική καταγραφή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Οι 90 περίπου κάτοικοι που προσήλθαν στην κινητή μονάδα, προέρχονταν και από τις γύρω Κοινότητες και εμβολιάστηκαν με τη δεύτερη ή με την τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, κα Ρόη Αντωνοπούλου, δήλωσε: «Η προσέλευση πολιτών στον εμβολιασμό ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική και η όλη διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, χωρίς προβλήματα. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας θα είναι πάντα στο πλευρό όλων των δημοτών μας που θέλουν να προστατευτούν μέσω του εμβολιασμού από την πανδημία του Covid-19. Τώρα προγραμματίζουμε και τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς στα χωριά του Δήμου μας και προσεχώς ιατρός θα επισκεφθεί στο σπίτι τους άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης, για τον σκοπό αυτό».

Όλη η επικαιρότητα