ΕΠΣ Ηλείας

Νέος Κόροιβος – Νίκη Τραγανού 4-0: Η αντεπίθεση ξεκίνησε από το Κατσαρού!

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού πέρασε σαν σίφουνας από το Κατσαρού, επικρατώντας με 4-0 επί του Ν. Κόροιβου και ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας ευελπιστώντας να είναι αυτή η αρχή της αντεπίθεσής της σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση της Α1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ν. Κολοτούρου που κέρδισε ο αδερφός του, Χαράλαμπος και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 25’ με την κεφαλιά του Καλογερόπουλου μετά από κόρνερ του Τσαντίλη. Στο 37’ οι νεοφώτιστοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Χ. Κολοτούρου όμως ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ έξω από την περιοχή και στο 40’ ο Δ. Κολοτούρος έγραψε το 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 73’ ο επιθετικός των μπλε σημείωσε ένα ακόμα τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-4.

Ν. ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Χρ. Πλατής, Τόλιας, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Βλασσόπουλος (70΄ Γαλάνης), Νταρζάνος, Δ. Σπηλιόπουλος, Φ. Μαρνέρας, Νικολόπουλος, Α. Σπηλιωτόπουλος (46΄ Αλεξόπουλος), Οικονομίδης (3΄ λ.τρ. Γιαννόπουλος-80΄ Ρωμαίος), Γαλανόπουλος.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος. Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (82΄ Δουβής), Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (74΄ Ι. Κασσιανός), Καλογερόπουλος, Κωστόπουλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (63΄ Δ. Κασσιανός).

Όλη η επικαιρότητα