Αθλητισμός Μπάσκετ Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Νέος πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π ο Σταύρος Κουκάκης

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τον Σταύρο Κουκάκη να αναλαμβάνει τον προεδρικό θώκο της Ένωσης Καλαθοσφαιρκών Σωματείων Κεντρικής Και Νότιας Πελοποννήσου. Ο Αρκάς δημοσιογράφος-συγγραφέας διαδέχεται τον Γιάννη Κουτραφούρη και αναλαμβάνει την προεδρική σκυτάλη της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Στις συζητήσεις που έχουν πραγματοποιήθει με συναντήσεις των μελών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και εκτός της αλλαγής στην προεδρία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το μπάσκετ της περιοχής μας. Ο Γιάννης Κουτραφούρης με πολυετή προσφορά στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ και στα διοικητικά δρώμενα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έγραψε την δική του ιστορία από την θέση του προέδρου.
Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρος Κουκάκης και αυτός έχει μεγάλη θητεία από τα διοικητικά πόστα της ένωσης και πλέον από την θέση του προέδρου θα επιχειρήσει να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Γιάννη Κουτραφούρη. Η είδηση της ανάληψης της προεδρίας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ από τον Σταύρο Κουκάκη σηματοδοτεί μια νέα αρχή στον χώρο του μπάσκετ της Πελοποννήσου.
Πηγή: arcadiaportal.gr

Όλη η επικαιρότητα