Ηλεία

Νέος πρόεδρος του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης ο Νίκος Κοτσώνης

Ακούστε το άρθρο

«Αγαστή συνεργασία για να μην υπάρξουν προβλήματα»…

Νέος πρόεδρος του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης αναδείχθηκε ο αντιδήμαρχος Πύργου Νίκος Κοτσώνης. Η εκλογή του νέου πρόεδρου έγινε μετά την τρίτη συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν από το δήμο Πύργου ο Νίκος Κοτσώνης (ΦΩΤΟ), η Ρούλα Αλικάκη Τζανέτου (από την παράταξη του δήμαρχου Τ.Αντωνακόπουλου),ο Νίκος Κατελούζος (παράταξη Αντ.Καράμπελα), από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ο αντιδήμαρχος Νίκος Μαρούντας (από την παράταξη του δήμαρχου Γ. Γεωργιόπουλου), από την Περιφέρεια ο Νίκος Κοροβέσης, η Μαρία Μπίλια (παράταξη Ν. Φαρμάκη) και η Αθανασία Κουσκουρή (παράταξη Α. Κατσιφάρα). Στην Εκτελεστική Επιτροπή εξελέγησαν οι, Ν. Κοτσώνης, Ν. Μαρούντας και Ν. Κατελούζος.

Σε δηλώσεις του ο νέος πρόεδρος του Διαβαθμιδικού τόνισε ότι «Η δημοτική αρχή πιστή στις προεκλογικές της δεσμεύσεις συμμετέχει σε όποιο οργανισμό την αφορά, σε αντίθεση με τις προηγούμενες δημοτικές παρατάξεις που κύριο μέλημα τους ήταν να διώχνουν από πάνω τους τις ευθύνες που τους αναλογούσαν.

Ο Διαβαθμιδικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα, ζωτικής σημασίας, και σαν τέτοιο πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Οι πελάτες του Διυλιστηρίου του Ερυμάνθου είναι δυο, ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο δήμος Πύργου. Μαζί με την Περιφέρεια όπου ανήκει το έργο, πρέπει να υπάρξει αγαστή συνεργασία γιατί σε άλλη περίπτωση θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματαως προς τη λειτουργία του.Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έργο που έχει κατασκευαστεί με χρήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι αν υπάρξει πρόβλημα τα χρήματα θα ζητηθεί να επιστραφούν. Το νερό είναι ένα κοινωνικό αγαθό στην πηγή του όμως… από εκεί και πέρα απαιτούνται υποδομές και Διοίκηση, άρα χρήματα.

Γι` αυτό πρέπει να κινηθούμε πάνω σε αυτή τη βάση, να εισπράττουμε δηλαδή και να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας, έτσιώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ομαλή λειτουργία του έργου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εκπροσώπους των δήμων και της Περιφέρειας που με τίμησαν με την ψήφο τους και εξελέγην πρόεδρος. Θα προσπαθήσω να έχουμε μια άριστή συνεργασία μεταξύ μας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο»

Όλη η επικαιρότητα