Αθλητισμός

Νέος προπονητής ο Χάρης Μαρκόπουλος;

koroibos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε τον νέο προπονητή του Κοροίβου Αμαλιάδας, που θα οδηγήσει την ομάδα στην Α1 Εθνική.

Και αυτό αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο εντάθηκαν οι συζητήσεις της διοίκησης με τους προπονητές που την ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, βασικός στόχος είναι πλέον ο Χάρης Μαρκόπουλος, που είναι αρκετά κοντά ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ηλειακής ομάδας. Η απάντηση του ικανού τεχνικού σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κατ’ αρχάς θετική και αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εμπλοκή που παρατηρήθηκε στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο, συνεργάτη και πατέρα του.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος την τελευταία 4αετία εργάσθηκε στον ΠΑΟΚ ως βοηθός ενώ για δυο χρόνια συνεργάσθηκε και πάλι ως βοηθός με τον Άρη στο πλευρό του Αντρέα Ματσόν μαζί με τον Νίκο Βετούλα. Επίσης έχει στο ενεργητικό του συνεργασία και με την ομάδα του Ηρακλή.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι υπάρχουν ακόμη στο μπλοκάκι του Κοροίβου οι Ιωάννου, Λυκογιάννης και  Καλαφατάκης. Επειδή όμως πολλές φορές η ονοματολογία δεν κάνει καλό, ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας.

*** Σε ένα αναπάντεχο και ξαφνικό διαζύγιο οδηγήθηκαν το Ρέθυμνο με τον Γιώργο Καλαφατάκη καθώς η διοίκηση της Κρητικής ομάδας αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία με τον Έλληνα τεχνικό. Ο Καλαφατάκης έχει προταθεί στον Κόροιβο και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωσή του, καθώς είναι ένας πολύ καλός προπονητής.

*** Γενική Συνέλευση ανάμεσα στις ΚΑΕ-μέλη συγκλήθηκε για την Τρίτη 16 Ιουλίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ. Τα θέματα της Γ.Σ. είναι αρκετά σημαντικά και τον Κόροιβο θα εκπροσωπήσει ο Χρήστος Λαγός.

Στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (27/6) επικυρώθηκε και η τελική κατάταξη των ομάδων με βάση τα αποτελέσματα των πλέι οφ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

“Κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε ομόφωνα η σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των ΚΑΕ-μελών του Συνδέσμου την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013.

Επιπλέον, το Συμβούλιο προχώρησε στην επικύρωση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης της αγωνιστικής περιόδου 2012-13″.


Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com


Όλη η επικαιρότητα