Categories: Ψυχαγωγία

Netflix: 12 ταινίες και 11 σειρές για να δεις τον Απρίλιο

Share

Ποιες είναι οι ταινίες και οι σειρές που κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix και δεν πρέπει να χάσετε.

Οι νέες ταινίες του Netflix, αλλά και οι σειρές που βγαίνουν τον Απρίλιο είναι σίγουρα μία καλή συντροφιά προκειμένου να περάσουμε ευχάριστα το χρόνο μας μέσα στο σπίτι.

Δείτε ποιές ταινίες έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο.

Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle / Battle: Freestyle

Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή / Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood

Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

Πάντα Πάνω στο Καλύτερο / Forever Out of My League

Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

06/4/2022

Φουριόζα / Furioza

Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή.

08/4/2022
Χορεύοντας στο Γυαλί / Dancing on Glass

Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

08/4/2022
Metal Lords

Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

08/4/2022
Στο Ενδιάμεσο / The In Between

Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

15/4/2022
Διαλέγεις ή Πεθαίνεις / Choose or Die

Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

20/4/2022
Η Καμπή / The Turning Point

Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

22/4/2022
Καλοκαιρινές Βόλτες / Along for the Ride

Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

29/4/2022
Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά / Honeymoon with My Mother

Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος… με την αυταρχική μητέρα του.

29/4/2022
Rumspringa

Ταξιδεύοντας προς το Βερολίνο, ένας νεαρός άντρας Άμις που οδεύει προς την ενηλικίωση επανασυνδέεται με τις ρίζες του, ερωτεύεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Δείτε ποιές σειρές έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο.

08/4/2022
Elite: Season 5

Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

08/4/2022
Ροζ Γραμμές / Dirty Lines

Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

12/4/2022
Hard Cell

Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

15/4/2022
Η Ανατομία ενός Σκανδάλου / Anatomy of a Scandal

Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

15/4/2022
Οι Κληρονόμοι της Γης / Heirs to the Land

Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

20/4/2022
Πάρε τον Σολ: Σεζόν 6 / Better Call Saul: Season 6 Part 1

Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

20/4/2022
Ρωσική Κούκλα: Σεζόν 2 / Russian Doll: Season 2

Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

22/4/2022
Heartstopper

Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

28/4/2022
Οι 7 Ζωές της Λεά / The Seven Lives of Lea

Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες.

29/4/2022
Ozark: Season 4 Part 2

Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

29/4/2022
Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 7 / Grace and Frankie: Season 7 – The Final Episodes

Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

Πηγή: newsit.gr