Ψυχαγωγία

Netflix: Νέα σειρά για τον άλλοτε λαμπερό, άλλοτε σκοτεινό κόσμο του Instagram

Ακούστε το άρθρο

«Followers» τη λένε χαρακτηριστικά και είναι διαθέσιμη από 27 Φεβρουαρίου για να μας βάλει στα άδυτα της ζωής των influencers.

Για μια ανερχόμενη ηθοποιό ο λόγος, που βρίσκει τελικά τη φήμη όχι στην υποκριτική, αλλά στο Instagram, και θα δει τη ζωή της να διασταυρώνεται με τον μοδάτο και φραγκάτο κόσμο του Τόκιο.

Μόνο που ο κόσμος της οθόνης λίγα κοινά έχει με τον πραγματικό, εκεί δηλαδή που η ευτυχία είναι μια απείρως δυσκολότερη υπόθεση.

Αυτό μας λέει η νέα ιαπωνική σειρά που φτάνει με φόρα από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για να μας δώσει λάμψη και αίγλη από Τόκιο μεριά. Αλλά και τις αιώνιες μάχες με την καριέρα, τη φιλία και τον έρωτα.

Στο Τόκιο δρουν μια σειρά γυναικών που λογίζονται πετυχημένες. Η φωτογράφος μόδας (Μίκι Νακατάνι) και η νεαρή ηθοποιός (Ελάιζα Ικέντα) κυρίως, που πλαισιώνονται από μια σειρά χαρακτήρων που τα έχουν καταφέρει λες και με το παραπάνω. Ή μήπως όχι;

Η σειρά είναι μάλιστα σε σκηνοθεσία της Mika Ninagawa, που μεταπήδησε από τη φωτογραφία στη σκηνοθεσία με μεγάλες φιλοδοξίες. Η Mika είναι κόρη ενός φημισμένου θεατρικού σκηνοθέτη της Ιαπωνίας (Yukio Ninagawa), κι έτσι μεγάλωσε πράγματι μέσα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Αντλεί μάλιστα στοιχεία από τη δική της εμπειρία με τον κόσμο της τέχνης και της μόδας και η σειρά είναι γεμάτη χρώμα και ιντερνετική δράση.

Μια διεισδυτική ανατομία των social media είναι ουσιαστικά που καταφτάνει με όλες τις σωστές περγαμηνές…

via

Όλη η επικαιρότητα