Ψυχαγωγία

Netflix: Το «You» ανανέωσε για τρίτη σεζόν

Ακούστε το άρθρο

Το Netflix ανακοίνωσε εχθές πως ανανεώνει κι επίσημα τη σειρά “You” για τρίτη σεζόν, τα δέκα επεισόδια της οποίας θα έρθουν το 2021.

Ο Penn Badgley και η Victoria Pedretti θα επιστρέψουν για να επαναλάβουν τους ρόλους των Joe Goldberg και Love Quinn. Στους συντελεστές, οι συνδημιουργοί Sara Gamble και Greg Berlanti επιστρέφουν κι αυτοί για την εκτέλεση παραγωγής, με την Gamble να αναλαμβάνει και τον ρόλο του showrunner.

Να υπενθυμίσουμε πως γνωρίζαμε ανεπίσημα για την ανανέωση από τις αρχές του μήνα, λόγω μιας μια αναπάντεχης διαρροής από τον πρωταγωνιστή της, Penn Badgley. Πιο συγκεκριμένα, η διαρροή έγινε σε συνέντευξη του Badgley στο ET (μέσω ComicBook), όπου ο ηθοποιός σχολίαζε το τέλος του δεύτερου κύκλου του “You”, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό, και παραλίγο να του ξεφύγει το πλάνο για την τρίτη σεζόν όταν σταμάτησε ξαφνικά έκπληκτος. Εν συνεχεία, προσπαθούσε να απαντήσει πλαγίως τις σχετικές ερωτήσεις. Δείτε το βίντεο εδώ.

Όσο για τη σειρά, για όσους δεν τη γνωρίζουν, το “You” πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Joe Goldberg, μάνατζερ βιβλιοπωλείου τη μέρα και κατά συρροή δολοφόνος τη νύχτα, ο οποίος στην πρώτη σεζόν ερωτεύεται μια πελάτισσα και πολύ σύντομα αναπτύσσει μια ακραία, τοξική και παραληρητική εμμονή. Ο πρώτος κύκλος βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, ενώ ο δεύτερος στη συνέχειά του, ονόματι “Hidden Bodies”. Η Kepnes αυτόν τον καιρό δουλεύει πάνω σε ένα τρίτο βιβλίο, όπως μας λέει το Rolling Stone, με το τέταρτο να υπάρχει ήδη στα πλάνα της.

Όλη η επικαιρότητα