Μεσσηνία Ποδόσφαιρο

Νίκη του ΓΕΛ Δωρίου επί του ΓΕΛ Κυπαρισσίας 7-6 στα πέναλτι

Ακούστε το άρθρο

Σε ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σε ένα φιλικό και πολιτισμένο περιβάλλον , ή ποδοσφαιρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Δωρίου αναδείχτηκε νικήτρια με αντίπαλο την αντίστοιχη του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας στην διαδικασία των πέναλντυ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Α΄ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος Λυκείων.

Το αποτέλεσμα στην κανονική διάρκεια ήρθε ισόπαλο 1-1. Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα της Κυπαρισσίας με σκόρερ τον Παπαγεωργίου Βασίλη στο 27ο λεπτό του Α’ ημιχρόνου και ισοφάρισε η ομάδα του Δωρίου με τον Κόμαν Αλέξανδρο στο 7ο λεπτό του Β΄ ημιχρόνου. Στην διαδικασία των πέναλντυ η ομάδα του Δωρίου ήταν πιο εύστοχη και πήρε την νίκη με σκορ 7-6 που της δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει με αντίπαλο την ομάδα του ΓΕΛ Φιλιατρών σε αγώνα που θα γίνει την Τετάρτη 28-02-2018 στα Φιλιατρά. Και στις δυο ομάδες αξίζουν συγχαρητήρια γιατί αγωνίστηκαν μέσα στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος του «ευ αγωνίζεσθαι». Η ομάδα του Δωρίου την Τετάρτη αντιμετωπίζει το ΓΕΛ Φιλιατρών στο γήπεδο της τριφυλιακής πόλης.

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΓΕΛ Δωρίου : Γαρδίκας Δ, Ντέντα Τζ, Κόμαν Α, Γιαννακόπουλος Α, Γκιόζι Κ, Πάγια Ε, Κοσμάς Μ, Στόϊκα Π, Γκότσης Ο, Χύσα Ε, Κογκοάσα Α.

ΓΕΛ Κυπαρισσίας : Σύτι Ε, Αριδάς Δ, Δημητρακάκης Δ, Κάββουρας Π, Καραβούλιας Μ, Κωνσταντόπουλος Α, Λαμπρόπουλος , Μακροκάνης Χ, Μπενάρδος Α, Ντέντα Ν, Παπαγεωργίου Β.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρέκκας Η με βοηθούς τους Ρηγόπουλο Η και Βανικιώτη Γ από την ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την ΕΠΣ Μεσσηνίας για την παραχώρηση των διαιτητών καθώς και τον γιατρό του αγώνα Αντώνη Λιάκο ειδικευόμενο Παθολόγο από την Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας για την προθυμία του να προσφέρει τις ιατρικές υπηρεσίες στον αγώνα.

Όλη η επικαιρότητα