Γ Εθνική

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ: Δεύτερη σερί νίκη και ανασαίνει

Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της (μετά από αυτή επί του ΠΑΟΒ) θέλει να πανηγυρίσει σήμερα η Νίκη Τραγανού, που υποδέχεται στην έδρα της τον Αχαρναικό (3μ.μ.).

Αν καταφέρει η Νίκη να κατακτήσει σήμερα τους τρεις βαθμούς, τότε θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία και θα μπορεί ακόμη, να κοιτάξει και πιο ψηλά.

Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ «πονηρός» για την ομάδα του Τραγανού, που μπορεί όμως να φτάσει στη νίκη, αρκεί να είναι σοβαρή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα της δοθούν.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο θέμα μας, δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα τους δυο τιμωρημένους και συγκεκριμένα, τον επιθετικό Κάρλος Ντιαλό που έχει τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή στο ματς με τον ΠΑΟΒ και τον μεσοαμυντικό Χαράλαμπο Κολοτούρο που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

Οι υπόλοιποι παίκτες της Νίκης θα δώσουν κανονικά το παρών στον μεγάλο αγώνα με τον Αχαρναικό.

Η Νίκη Τραγανού για το σημερινό ματς περιμένει και τη μεγάλη στήριξη των φιλάθλων της, που την έχουν ενισχύσει καθοριστικά στα εντός έδρας παιχνίδια της και θα την ενισχύσουν και στην μετέπειτα πορεία του πρωταθλήματος.

Τι περιμένει τη Νίκη …

Έως το τέλος του 2018, η Νίκη θέλει να έχει αποκτήσει αρκετούς βαθμούς, για να είναι μέσα στους στόχους της και αυτό μπορεί να το καταφέρει, αφού μετά τον αγώνα με την ομάδα του Μενιδίου, θα ακολουθήσει κι άλλο σερί εντός έδρας ματς, με τον Διαγόρα Βραχνείκων (για την 11η αγωνιστική).

Από κει και πέρα, θα έχει να δώσει άλλο ένα ματς ως την προγραμματισμένη εορταστική διακοπή του πρωταθλήματος, και συγκεκριμένα αυτό στις 16/12 με τον Πανμοβριακό Ριόλου εκτός έδρας (για την 12η αγωνιστική και προτελευταία του πρώτου γύρου).

Όλη η επικαιρότητα