ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού – Αλφειός Επιταλίου 3-1: Άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό!

Ακούστε το άρθρο

Η Νίκη Τραγανού επικράτησε με 3-1 του Αλφειού και έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδο στην τετράδα παίρνοντας έτσι την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο ενώ παράλληλα ψαλλίδισε αρκετά τις ελπίδες της ομάδας του Επιταλίου για είσοδο στα πλέι οφ. Μόλις στο 8’ ο Τσαντίλης μπήκε από δεξιά και με σουτ νίκησε τον Τσάμπρα για το 1-0 όμως στο 20’ ο Τριανταφύλλης με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 26’ ο Βατσής είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 42’ οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα με τον «κεραυνό» του Καλογερόπουλου που έγραψε το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Αντωνόπουλος νίκησε τον Τριανταφύλλη και στο 60’ ο Πρίφτης με σουτ σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά, στο 78’ η Νίκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κ. Κολοτούρου από τον Νικολόπουλο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσαντίλης διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Τσαντίλης (80΄Δ. Κασσιανός), Γαργαρώνης, Σαραντούλιας (65΄Δ. Κολοτούρος), Καλογερόπουλος, Βατσής, Γκρίλλας (86΄Ι. Κασσιανός), Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος (76΄Βουρτσάνης).

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Πρίφτης, Δρογγίτης, Μανέτας, Κωτσάκης, Καλομοίρης (75΄Λυμπερόπουλος), Μάζης, Τζουβάνι, Τριανταφύλλης, Νικολόπουλος, Καλαντζής.

Όλη η επικαιρότητα