ΕΠΣ Ηλείας

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ – ΧΑΒΑΡΙ 4-1: Σαν στο σπίτι της!

Ακούστε το άρθρο

Ούτε κόντρα στο Χάβαρι αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η πρωτοπόρος Νίκη Τραγανού που επικράτησε εύκολα με 4-1 και αύξησε στους 14 τους βαθμούς της διαφοράς από Λαντζόι και Σαβάλια. Ο Δ. Κολοτούρος στο 15’ έβαλε μπροστά στο σκορ τους τυπικά γηπεδούχους μιας και ματς έγινε στη Γαστούνη με τον Παρασκευόπουλο στο 30’ να κάνει το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65’ ο Μπατζακόπουλος μείωσε σε 2-1 για τον ΑΟΧ που όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι αφού λίγο πριν το φινάλε οι Καλογερόπουλος και Παρασκευόπουλος με δυο γκολ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΝΙΚΗ: Ρούνης, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος (46΄ Κασσιανός), Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης (55΄ Παπαχριστόπουλος), Μπράβος (80΄ Σαραντούλιας), Δούλος (64΄ Βουτσάνης), Καλογερόπουλος, Παρασκευόπουλος, Στ. Κολοτούρος, Δ. Κολοτούρος.

ΧΑΒΑΡΙ: Καρασούλας, Χατζηγιάννης, Κοκκώνης (46΄ Α. Μαργαρώνης), Μπουντουβής, Ρούνης, Καμαρινός, Σπ. Μαργαρώνης, Χριστόπουλος (70΄ Πυλαρινός), Μπουρούκης, Αντωνόπουλος (60΄ Γιαννόπουλος), Μπατζακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα