Νίκη Τραγανού: «Η ανώτερη κλάση του Αχαρναϊκού δεν άφησε περιθώρια…»

Για ανώτερη κλάση του Αχαρναϊκού έναντι του ΠΑΟ Βάρδας έκανε λόγο με ειρωνικό  ύφος σε ανακοίνωσή της η Νίκη Τραγανού, η οποία υποδέχθηκε τα προχθεσινά αποτελέσματα και τον υποβιβασμό της ομάδας με τα ακόλουθα λόγια:

«Με νίκη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα η ομάδα μας που δεν ήταν όμως αρκετή ώστε να της χαρίσει την παραμονή στην Γ’ Εθνική από σήμερα. Στο δημοτικό στάδιο Πύργου νίκησε τον Πανηλειακό με 2-3 με γκολ των Βατσή, Γαργαρώνη και Καλογερόπουλου. Δυστυχώς τα άλλα αποτελέσματα δεν ήρθαν όπως ήθελε η ομάδα μας και με την ήττα του Παναιγιάλειου στην Παλλήνη και την νίκη του Αχαρναϊκού στην Βάρδα η Νίκη Τραγανού κατετάγη στην ένατη θέση που με βάσει την έως τώρα προκήρυξη οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Πλέον βρισκόμαστε σε αναμονή της αναδιάρθρωσης που το πιο πιθανό είναι να διατηρήσει την ομάδα μας στη Γ΄ Εθνική και την νέα περίοδο, είτε οι όμιλοι γίνουν δέκα , είτε παραμείνουν οχτώ. Από τις τρεις ομάδες που πάλευαν για την σωτηρία τους σώθηκε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος πήρε το αναμενόμενο από όλους μας αποτέλεσμα στην γειτονική μας Βάρδα, απέναντι στον ΠΑΟΒ , αλλά η ανώτερη κλάση του δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Βάρδας που φυσιολογικά υπέκυψε!»

Παρ’ όλα αυτά και παρά την πικρή γεύση που άφησε ο υποβιβασμός της ομάδας στη Νίκη παραμένουν αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν τελικά να παραμείνουν στην Γ’ Εθνική μέσω της αναδιάρθρωσης, αφού όπως εικάζεται είναι πολύ πιθανό η αύξηση των ομίλων στην Γ’ Εθνική να επιφέρει την πτώση λιγότερων ομάδων.

Αυτό πάντως είναι κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το Πάσχα και οι «μπλε» το μόνο που μπορούν να κάνουν έως τότε είναι να περιμένουν.