Νίκη Τραγανού: Νέα φιλική νίκη – 2-0 τον Αλφειό Επιταλίου

Νέα φιλική νίκη στα πλαίσια της  προετοιμασίας  της σε βάρος του Αλφειού Επιταλίου  με σκορ 2-0,  πέτυχε στην έδρα της  το απόγευμα του Σαββάτου η Νίκη Τραγανού.

 

Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος, στο 55’ ο Δ. Κασσιανός πήρε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο Νίκος Κολοτούρος  και  1-0. Στο 65΄από σέντρα του Νίκου Κολοτούρου, με προβολή ο Βατσής , διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο Αλφειός έχασε στο πρώτο μέρος κάποιες καλές ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, ωστόσο έδειξε για ακόμα ένα φιλικό πολύ καλά στοιχεία, απέναντι σε μια ομάδα η οποία κουβαλάει εμπειρίες από τη Γ΄ Εθνική και ένα πολύ αξιόπιστο και δεμένο σύνολο.

Από πλευράς Νίκης δεν αγωνίστηκαν οι Τσαντίλης, Γεωργιόπουλος λόγω τραυματισμού, η οποία θα δώσει την ερχόμενη Τετάρτη νέο πολύ δυνατό φιλικό, εντός έδρας, απέναντι στην Αχαϊκή του Αλέξη Γαβριλόπουλου. Από τον Αλφειό απουσίαζαν οι Καλαντζής και Αβραμόπουλος.

ΝΙΚΗ: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Σαραντούλιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης, Βατσής, Δ. Κολοτούρος, Φ. Καλογερόπουλος, Δ. Κασσιανός, Ν. Κολοτούρος (Ι. Κασσιανός, Δ. Κασσιανός, Θ. Παναγιωτόπουλος, Μπάνα, Δουβής, Ανδριόπουλος, Χουσάκης, Χ. Λαμπρόπουλος, Π. Παναγιωτόπουλος, Παπαβασιλείου).

ΑΛΦΕΙΟΣ: Τσάμπρας, Δρογγίτης, Λιαμπότης, Κωτσάκης, Μανέτας, Τεκερλέκης, Μάζης, Πρίφτης, Αγριδιώτης, Τριανταφύλλης, Πεσκελίδης (Βγενόπουλος, Αλ. Πρίφτης, Παπανδρέου, Καλομοίρης).

 

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Βαγγέλη Δημητρόπουλου: