ΕΠΣ Ηλείας

Νίκη Τραγανού: Νέος Πρόεδρος ο Πέτρος Κολοτούρος

Ακούστε το άρθρο

Το νέο ισχυρό Δ.Σ. το οποίο τις προέκυψε από τις διαδικασίες της γενικής συνέλευσης και θα τρέξει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανακοίνωσε το Σάββατο η Νίκη Τραγανού.

Του νέου σχήματος ηγείται ο Πέτρος Κολοτούρος, ο μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα πέντε αδέρφια που αγωνίζονται στην ομάδα και αποδεικνύουν οικογενειακώς ότι είναι στρατιώτες της Νίκης και προσφέρουν από όποιο πόστο χρειαστεί.

Οι θέσεις του νέου Δ.Σ.

Πρόεδρος: Κολοτούρος Πέτρος,

Αντιπρόεδρος: Λιλιόπουλος Κωστής,

Γ. Γραμματέας: Μάστορας Διονύσιος,

Ταμίας: Μαραζιώτης Γεώργιος,

Γενικός Αρχηγός : Βουρτσάνης Νικόλαος,

Έφορος υλικού: Παπασωτηρακόπουλος Νικόλαος,

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Κυπριώτη- Παπαγιαννακοπούλου Αναστασία, Δημοσίων σχέσεων και εκπρόσωπος σε θέματα ΕΠΣ: Τριτάρης Νικόλαος,

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Γκογκάκης Παναγιώτης.

Μέλη: Δρυμώνας Φώτης, Βουρτσάνης Διονύσιος, Γκογκάκης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

Το νέο Δ.Σ. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι θα πορευτεί και την νέα ποδοσφαιρική χρονιά βασιζόμενο στο μοντέλο των προηγούμενων ετών δίνοντας βάσει στο ντόπιο στοιχείο, με προσεγμένες κινήσεις χωρίς αυτοσκοπούς , δημιουργώντας ​μια ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική.

Αυτό σε απλή μετάφραση σημαίνει πως πρόθεση της νέας διοίκησης είναι να συνεχίσει ουσιαστικά το έργο των προηγούμενων, φτιάχνοντας ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό και θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και αν αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο τίτλο (πρωτάθλημα ή κύπελλο) τότε αυτός θα είναι καλοδεχούμενος.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα των ανθρώπων του νέου συμβουλίου είναι αυτό του προπονητή, χωρίς πάντως ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει αν μένει ή φεύγει οριστικά ο Θ. Λούρμπας. Αυτό θα προκύψει από την συνάντηση των δύο πλευρών, και αν τελικά ο Γαστουναίος τεχνικός αποτελέσει παρελθόν τότε θα κινηθούν διαδικασίες για την εύρεση του αντικαταστάτη του.

Τελευταία, το όνομα του Θ. Ανδριόπουλου ακούγεται έντονα στους κύκλους της ομάδας και αποτελεί το φαβορί σε περίπτωση αποχώρησης του Λούρμπα, ενώ πολλές συμπάθειες από το προηγούμενο πέρασμα του στην ομάδα έχει και ο Φ. Μοσχογιάννης, η περίπτωση του οποίου ωστόσο παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Όλη η επικαιρότητα